Privacy policy

På denne side kan du læse om vores persondatapolitik, der beskriver, hvordan GOYOGI ("www.goyogi.dk", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

For at handle hos GOYOGI skal du mindst oplyse f√łlgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Email-adresse
  • Telefon- / mobilnummer

Persondatapolitikken gælder både for personoplysninger, som du afgiver til os, og oplysninger, som vi indsamler via GOYOGI hjemmeside, www.goyogi.dk", ("Hjemmesiden").

GOYOGI er dataansvarlig for dine personoplysninger. √ėnsker du at kontakte os, kan du g√łre det via kontaktinformationerne:

GOYOGI
Mindevej 2
3060 Espergærde 
Danmark
CVR 38584340
Mail: support@goyogi.dk

I nedenstående finder du de personoplysninger, vi indsamler. Vi beskriver desuden formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen.

N√•r du bes√łger www.goyogi.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke s√łgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netv√¶rkslokation og informationer om din computer.

Indsamlingen har intet andet form√•l end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne p√• www.goyogi.dk, ligesom vi bruger informationerne til at m√•lrette vores markedsf√łring p√• diverse kanaler, eksempelvis Google Adwords. Det hj√¶lper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold.¬†Retsgrundlaget¬†for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

N√•r du k√łber et produkt eller kommunikerer med os p√• www.goyogi.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan v√¶re navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsm√•de, oplysninger om hvilke produkter du k√łber og eventuelt har returneret, leverings√łnsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Form√•let er at levere de produkter, du har bestilt og i √łvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine k√łb kan vi ogs√• behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogf√łring og regnskab. Ved k√łb indsamles IP-adressen med det form√•l at kunne forhindre svig.¬†Retsgrundlaget¬†for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Form√•let er at g√łre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig.¬†Retsgrundlaget¬†for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leverings√łnsker videregives til den transport√łr, der forest√•r leveringen af de k√łbte varer til dig. Ved k√łb af ikke lagerf√łrte varer kan de n√¶vnte oplysninger videregives til producenten eller s√¶lgeren af den p√•g√¶ldende vare, som i s√• fald vil forest√• leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du √łnsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til support@goyogi.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at v√¶re.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opst√• tilf√¶lde, hvor du har ret til at f√• alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilf√¶lde at dine oplysninger er n√łdvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til dataportabilitet

I visse tilf√¶lde har du ret til at f√• dine personoplysninger udleveret i et struktureret format, der g√łr det muligt for dig at overf√łre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du kan altid g√łre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsf√łrings√łjemed. G√łr din personlige situation det n√łdvendigt at g√łre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• til enhver tid ret til at g√łre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. √ėnsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os p√• support@goyogi.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 K√łbenhavn K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives p√• mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemf√łrt passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt tilintetg√łres, fortabes, √¶ndres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at f√• adgang til dine personoplysninger for at udf√łre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

GOYOGI er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har sp√łrgsm√•l eller bem√¶rkninger til denne Persondatapolitik eller √łnsker du at g√łre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

GOYOGI
Mindevej 2
3060 Espergærde
Danmark
CVR 38584340
Mail: support@goyogi.dk

Ændringer i Persondatapolitikken

S√•fremt vi foretager √¶ndringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit n√¶ste bes√łg p√• Hjemmesiden.