Vælg den rigtige yogamåtte

Det er vigtigt at vælge den rigtige yogamåtte og der er mange faktorer der spiller ind. Hvilken type yoga dyrker du? Skal du transportere den til og fra studiet? Bruger du yoga håndklæde ovenpå måtten til hot yoga? Og endeligt er valget af din nye yogamåtte personligt mht. stil, farve osv.

Det kan være svært at vælge og specielt sin første yogamåtte. I dette indlæg vil vi give dig en oversigt der gør dit valg lettere.

Hos goyogi.dk finder du yoga måtter og udstyr fra producenten Manduka og Liforme og i vores butik forhandler vi også yogamåtter fra lululemon. Vi har valg at sælge disse yogamåtter ud fra vores egen erfaring med brugen, holdbarheden og bæredygtigheden af mange forskellige producenter. Disse yogamåtter er et resultat af et tæt samarbejde mellem professionelle yoga instruktører fra hele verden og hver yoga måtte har sine egne unikke fordele.

Sådan vælger du den rigtige yogamåtte

Hos goyogi.dk forhandler vi yogamåtter i to forskellige materialer. Enten en naturgummi måtte eller en PVC yogamåtte. Naturgummi yogamåtterne har et rigtig godt grip lige fra starten og er specielt velegnet til hvis man sveder lidt under sin træning, men ikke så meget at det er nødvendigt med et håndklæde ovenpå sin yogamåtte. Naturgummi måtterne er lavet af et åbent-celle materiale hvilket leder sved og fugt væk fra overfladen så ikke du glider på yogamåtten. Til gengæld har de ikke lige så lang levetid som PVC måtterne har.

Hos goyogi.dk forhandler vi naturgummi yogamåtter fra Manduka - den hedder eKOlite i og findes i en 4mm eller 5mm udgave. Vi forhandler også naturgummi yogamåtter fraLiforme med det smukke alignment print på og i GOYOGI butikken i København finder du ligeledes naturgummi yogamåtter fra Lululemon. 

Elsker du også at rejse og kan du ikke undvære at træne mens du er væk? Så er vores nyeManduka eKO SuperLite yogamåtte til rejsebrug din nye bedste ven. Den giver godt grip trods sine kun 1,5mm tykkelse og så kan den som den eneste yogamåtte foldes sammen så den fylder så lidt som muligt. Denne yogamåtte kan også bruges ovenpå lånemåtter i studie eller fitness centret.  

Shop Manduka yogamåtter her

 

Shop Liforme yogamåtter her

Yogamåtter med god støtte - eller til hot yoga

Er det vigtigt for dig med optimal støtte for dine led anbefaler vi vores Manduka PRO yogamåtter. De er 6mm tykke og giver dig den ultimative support under din træning. Dette er også yogamåtten der er kendt som verdens bedste yogamåtte – omtalt af yoga instruktører verden over. Manduka PRO yogamåtten får i to længder 180cm og 216cm samt i mange smukke farver. Denne yogamåtte bliver bare bedre og bedre med tiden og har livstidsgaranti.

Denne yogamåtter er også perfekt til dig der dyrker hot yoga eller bikram yoga hvor du bruger et håndklæde ovenpå din yogamåtte. PVC måtterne i PRO og PROlite serien fra Manduka er lavet af et lukket-celle material så sved og fugt ikke kan trække ned i yogamåtten og den vil derfor ikke tage skade af den hårde behandling under en hot yoga time.

 

Vil du have en lettere yogamåtte til brug i studiet, hjemme eller på rejse så er Manduka PROlite det naturlige valg. Dette er en lettere udgave af PRO måtterne, lidt smallere og tyndere og så vejer den under 2kg. En meget alsidig yogamåtte med samme livstidsgaranti og gode egenskaber som storebroren.

Shop Yogamåtter her