Velkommen i vores nye

SHOWROOM

med ugentlige, faste åbningstider.

MANDAG 11:00-17:00
TORSDAG 11:00-17:00

OBS! Indgang via Hammermøllevej.
Se kort herunder.

Adresse:

Nordre Strandvej 119,
Bygning A, Stuen
3150 Hellebæk.


Hold øje med vores facebook side - vi laver løbende POP-UP shops, som vil blive annonceret som events på Facebook & Instagram.

FACEBOOK EVENTS

Farvel til østerbro

butikken er lukket

Vi har nydt at møde jer yogier i vores fysiske butik på Østerbro! Så det har været en meget svær beslutning af lukke vores smukke GOYOGI butik.. men! Det er den rette beslutning.

For vi har så mange nye projekter, som vi nu skal til at realisere. Og at skabe nyt, tager tid og energi. Tid og energi som nu bliver frigivet fra lukningen af butikken.

Vores goyogi.dk webshop består selvfølgelig og skal supleres med vores nye, fantastiske showroom i det smukke Hellebæk.

Vi kommer også til at lave masser af spændede pop-up butikker rundt i landet, i samarbejde med en masse fantastiske yogastudier!

Du vil se os gå mere 'live' på Instagram og Facebook og fx lave LULULEMON DAYS og meget mere og det er planen at vi skal 'mødes' endnu mere i det viryuelle space! På den måde er det ligegyldigt hvor i landet du befinder dig - du vil altid kunne få vores råd og vejledning, så du kan få det bedste udstyr og de bedste værktøjer til din yoga praksis.

Alt i alt går vi en mere fri tid i møde, hvor vi også vil kunne skabe mere flow i vores arbejdesliv som Team GOYOGI. Vi er selv yogier og vi ved hvor meget flow, frihed og tid betyder for et godt og kreativt hverdagsliv.

For.. det er ingen hemmelighed at en fysisk butik, med faste åbningstider fra mandag til lørdag, giver en vis 'fastlåsthed', som vi nu har tænkt os at gøre op med.

Og så kommer der snart en kundeklub til jer!

Vi vil nemlig gerne give jer lidt ekstra for jeres opbakning og støtte og vi er i fuld gang med at bygge og teste vores nye GOYOGI CLUB.
Og vi lover at give besked så snart medlemsklubben er live og du kan tilmelde dig!

Så tusind tak fordi du støtter op om GOYOGI og tak for årene, hvor vores veje mødtes i butikken på Østerbro. Vi ses snart igen - enten i et yogastudio nær dig, online, eller i vores nye showroom i det smukke Hellebæk i nordsjælland!

Husk at du altid kan skrive til os på support@goyogi.dk
Vi sender dig et svar så hurtigt som muligt <3

Namaste