GOYOGI Lagersalg

1 von 4

GOYOGI RELEASE WOOL

Find roen og giv slip

Restorative Yoga Bundles

Vi er meget begejstrede for at præsentere vores fire eksklusive yogabundles, skabt i samarbejde med den velrenommerede restorative yogaunderviser, Sussie Jensen. Tag din yin og restorative yogapraksis til nye højder med inspiration fra Sussies bog og vores GOYOGI udstyr.

Se Restorative bundles her
 • Mariah | ★★★★★

  Energien er det reneste og multifunktionel, lige efter min værdi. Mulighed, at genopfylder af boghvede skaller. Så meget natur material. Man kan mærke kærligheden og passion for yoga univers i shoppen. Calm prana er ret populær her hjemme til at tumle med.

 • Trine | ★★★★★

  God oplevelse - igen. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har købt udstyr hos goyogi. Det går altid hurtigt og glat, og jeg modtager altid lækre produkter af høj kvalitet.

 • Sara | ★★★★★

  Kan varmt anbefale GOYOGI! Der gik ikke engang 10 minutter fra jeg havde lagt en bestilling til varerne var afsendt. De blev leveret dagen efter - endda på en lørdag. Jeg bestilte bl.a. en Zabuton og en Zafu og kvaliteten er helt i top.

UDSTYRSPAKKER / BUNDLES

Har du set vores nye bundle builder? Sammensæt fx din yin yoga udstyrspakke og Mix & Match med vores syv smukke Calm farver! Du finder selvfølgelig også udstyrspakker til nybegynderen og måske er vores DELUXE MEDITATION BUNDLE noget for dig, hvis du gerne have et ekstra luksuriøst meditationspude setup!

Du kan også se nærmere på vores Begin Meditation Bundle, hvor du lige nu får 30% i rabat!

Her finder du også de helt nye RESTORATIVE BUNDLES, som vi har sammensat i samarbejde med Sussie Jensen.

Prøv vores bundle builder og sammensæt din egen udstyrspakke

The Mantra Collection

1 von 22

Mini Yin Bundle

Med denne bundle har vi sammensat et super begynder bundle til dig, som gerne vil i gang med yin yoga.
Her får du de mest nødvendige props for at komme godt i gang, eller skabe mere flow og æstetisk ro i din nuværende praksis. 

Vi går ud fra at du allerede har en yogamåtte? Ellers er vores SIGNATURE MAT + BAG bundle måske noget for dig?

Med denne bundle sparer du 20%.

Ja tak, gi' mig 20% på et mini yin bundle
1 von 3
 • Yogi

  Hos GOYOGI finder du alt hvad du skal bruge i din individuelle og personlige yogapraksis. Læs vores måtteguide og kom godt fra start, eller udvid dine asanas ved at bruge støttende elementer som bolsters, yogabælter eller en mantra mala.

  GOYOGI CLUB 
 • Studio

  Er du ved at skabe et yogastudio eller trænger dint nuværende setup til ny energi? Så lad GOYOGI hjælpe dig med at indrette det roligste og mest æstetiske space for din undervisning. Log ind på vores B2B shop og find GOYOGI udstyr til engros priser.

  ENGROS 
 • Virksomhed

  Er dine medarbejderes mentale trivsel en kæphest for dig og vil du gerne skabe et rum for meditation og ro på arbejdespladsen? Så lad GOYOGI hjælpe din virksomhed med at skabe et retræterum, hvor den enkelte medarbejder kan genfinde sit fokus.

  KONTAKT OS 

Find os på youtube

Lululemon leggings og toppe

Få det ultimative mix af komfort og selvsikkerhed med Align™ leggings og shorts...