Yoga Shop - GOYOGI Butik i Aarhus

Ny yoga-butik er åbnet i Aarhus

Nu kan du shoppe den nyeste mode inden for ’athleisure wear’ og det helt rigtige udstyr, i den populære yoga-butik GOYOGI i Latinekvarteret i Aarhus.

Hos GOYOGI kan du få fingrene i førende yoga og fitness-mærker som lululemon, Manduka, Reebok, K-DEER, Teeki, Moonchild Yoga Wear og ONZIE, og der venter inspirerende yoga-workshops såvel som personlig rådgivning fra et personale, der også selv lever og ånder for yogaen. 

De seneste par år er flere og flere yogacentre skudt op i Danmark, og mere end hver tyvende af os er blevet bidt af at dyrke den mere end 3000 år gamle teknik. Nu kan byens yogaelskere se frem til at blive klædt rigtigt og lækkert på, hos Skandinaviens førende forhandler af yogatøj- og udstyr GOYOGI.

GOYOGI har åbnet ny yoga-buik i Aarhus.

 

Louise Wang Nielsen, der stiftede onlinebutikken GOYOGI.DK for blot halvanden år siden, har fundet inspiration til det populære yogaunivers fra nogle af de bedste yogastudios i bl.a. London. Hun har håndplukket nogle af de førende yoga mærker som Manduka, Onzie, Run & Relax og Reebok samt de danske mærker Moonchild Yoga Wear og Yama. 

Ovenpå et år med fuld fart på onlinesalget samt pop-up butik i Fisketorvet Shopping Center ser jeg frem til at åbne den første permanente goyogi-butik i Aarhus, hvor vi kan møde kunderne og give den personlig vejledning og råd med på vejen. Vi har skabt et lille yoga-haeven, hvor vi også vil holde workshops i samarbejde med de lokale yogastudios og inspirere kvalitetsbevidste yogaentusiaster såvel som nybegyndere med de lækreste designs og bedste udstyr til yoga, pilates, crossfit og løb, siger Louise Wang Nielsen.

 

Du finder GOYOGI butikken i Aarhus i Graven 23, 8000 Aarhus C
*
Åbningstider:
Mandag - Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 15:00
Gratis Community Yoga udvalgte søndage
www.goyogi.dk 
*
Læs hvad den skønne Anna Würtz synes om GOYOGI   
*
Ring til os på M: +45 2027 1745
*
Skriv til os på E: support@goyogi.dk