Træningstøj til løb og fitness


Generelle principper for træningstøj

Når man skal vælge træningstøj er der typisk tre ting man skal tænke på (ud over prisen, der selvfølgelig altid betyder noget):

1. Komfort
2. Præstation 
3. Udseende

Tøjet skal være behageliget at have på, mens du træner. Det skal understøtte dine præstationer i den givne sportsgren – eller i hvert fald ikke hindre dem. Og så skal du synes, at det sidder godt. Desværre er det ikke altid, man kan få det hele på én gang, selv om i hvert fald komfort og præstation tit er to sider af samme sag. 

Vi vil som altid slå et slag for, at du først og fremmest fokuserer på komfort og præstationer, og så gør det selvfølgelig ikke noget at det ser super godt ud samtidig.

Kigger vi først og fremmest på funktion, er der en række egenskaber som er vigtige, uanset hvordan du træner. Vigtigst af alt skal tøjet være:

Svedtransporterende – Den vigtigste forskel på moderne træningstøj og det gammeldags bomuldstøj er evnen til at transportere i stedet for at opsuge sved. Onzie Active Wear og K-DEER er designet netop med denne egenskab og er derfor perfekt til løb og fitness.

Astrid McGuire fra COSMOBODY træner i Onzie 

 

SHOP LEGGINGS, TIGHTS & SHORTS TIL LØB & FITNESS