Hvad er Heat It Up træning?

Hos Energii på Østerbro og Energii i Aarhus kan du træne Heat It Up. Træningen gennemføres i et rum der er opvarmet til 37 grader. Træningen er meget funktionel og der er derfor stor fokus på at styrke bevægeligheden, smidigheden og styrken i din krop. Varmen er helende og den understøtter træningen ved bl.a. at blødgøre muskler, fremme forbrænding og forbedre din restitution.

Hos mange mennesker skyldes den dårlige form og manglen på en grundlæggende lyst til at træne, bl.a. de mange komplicerede og ineffektive træningsformer. Ofte isoleres de forskellige kropsdele for meget fra hinanden og det medfører en uligevægtig træning og skuffende resultater.
Heat It Up er rendyrket styrke- og udholdenhedstræning, der giver bedre balance, større smidighed og mere kropsbevidsthed.

Træningsmetoderne fra Heat It Up kan med fordel videreføres til al anden slags træning. Der benyttes ofte håndvægte, pilatesring og foamroller til Heat It Up, som er med til at give træningsformen endnu flere variationsmuligheder.

Du kommer til at svede rigtig meget når du dyrker Heat It Up og det er derfor vigtigt at træne i behageligt tøj der er designet til hurtigt at komme af med varmen. Onzie og K-DEER har lavet tøj til Heat It Up og du finder smukke leggins, capri og shorts samt toppe her hos goyogi.dk - alt sammen perfekt til din næste Heat It Up træning.

Husk at medbring håndklæde - dette er obligatoriske for at kunne deltage i træningen. Et skridsikkert håndklæde fra Yogitoes er perfekt til Heat It up træning.

 

SHOP TØJ TIL HEAT IT UP