Yogatøj, yogamåtter og yogaudstyr i lækkert kvalitet til både kvinder og mænd

Hos goyogi.dk forhandler vi yogatøj, yogamåtter og yogaudstyr i bedste kvalitet til både kvinder og mænd. Shop online eller besøg vores nye butik i enten Aarhus eller København.


goyogi.dk er din online butik uanset om du ønsker yogatøj, crossfit tøj, leggings til træning og løb, yogamåtter eller yogaudstyr. Hos goyogi.dk har vi samlet nogle af de bedste og mest populære mærker på markedet. Du finder et bredt udvalg af yogatøj fra mærker som Lululemon, Moonchild Yoga Wear, Run & Relax, K-DEER, ONZIE, Manduka, Reebok, med flere. Indenfor yogatøj til mænd er det altid muligt at finde tøj fra gode producenter som lululemon, Manduka og Reebok. Vi forhandler yogamåtter og yogaudstyr fra Manduka, Liforme og Moonchild samt de skønne yoga håndklæder til hot yoga og bikram yoga fra Yogitoes. Kort sagt finder du her på goyogi.dk alt i yogatøj, træningstøj, crossfit tøj og yogaudstyr til gode onlinepriser.

 

Yogatøj og yogamåtter fra goyogi.dk

Velkommen til vores yoga-univers fyldt med det bedste yogaudstyr og lækkert tøj til yoga, pilates, polefitness eller en løbetur i skoven.

I vores butikker står erfarne yogis klar til at guide dig til de produkter der passer netop til dig og din træning. Vi er alle forskellige og vi ved hvor vigtigt det er med god rådgivning for at vælge netop det der kan gøre din træning endnu mere effektiv.

Hos GOYOGI sætter vi en stor ære i at kende de produkter vi forhandler rigtig godt. Alle de produkter du finder hos os er testet af vores ansatte og vi bruge mange af dem i vores daglige træning uanset om det er i en hot yoga time, til pilates, en meditativ yoga time eller i fitness centeret.

goyogi.dk blev startet i 2014 . Udvalget er vokset meget siden starten i 2014 og ikke mindst udvidelsen med yogatøj og yogaudstyr til mænd er blevet en stor success. Goyogi åbnede i juli 2016 den første fysisk butik i Aarhus. I 2017 åbnede vi butikken på Østerbro i København.


Event med Maria Juhl


Kom og bliv klogere på ayurvedisk livsstil og test din egen ayurveda-type, når forfatter og ayurveda ekspert Maria Juhl besøger GOYOGI i København, den 22. august kl. 19.00-21.00. Vi laver yoga sammen og bagefter kan du nyde dejlig te mens Maria fortæller mere om Ayurvedisk livsstil. Læs mere om eventen og køb din billet her. Event med Maria Juhl