CrossFit

CrossFit er en træningsform, hvor det gælder om at være alsidig i sine evner. Når du dyrker CrossFit, styrker du mange forskellige dele af din krop på en gang! Det er vigtigt fx ikke kun at være god til styrke, men også kondition. CrossFit stiller 10 kriterier op: Udholdenhed (cardio), stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision. Disse kriterier skal trænes lige meget, og det er også de kriterier som Workout of the Day (WODs) arbejder ud fra. 

Træningen varierer meget, og man træner kroppen på forskellige måder hele tiden. Så den funktionelle, varierende og intense træning gør, at vi får det bedste udbytte. 

CrossFit er en yderst effektiv træningsform, fordi den er så intens. Men intensiteten betyder også, at det er altafgørende at udføre øvelserne med den helt rette teknik. En fod, der vender skævt, eller for meget svaj i ryggen kan hurtigt give skader, når træningen er så hård. Deltager du i en CrossFit-time, vil du opleve, at træneren bruger lang tid på teknik. 

Du træner kun en workout pr. træningsdag, men til gengæld skal du træne så hårdt og intensivt, som du er i stand til. Det gælder om at lave så mange gentagelser som muligt, så hurtigt som muligt! Du skal undgå at holde pauser undervejs i de enkelte workouts for at holde pulsen oppe.

At konkurrere på tid mod dig selv eller andre er et vigtigt element i træningen. Det får dig til at yde lidt ekstra og booster motivationen. Det betyder, at du altid er parat til at yde dit bedste, og det holder formen oppe på både kort og lang sigt. CrossFit træner hele kroppen igennem, og derfor behøver du ikke at dele din træning op i flere dele, som du måske hidtil har gjort. Du kan slå flere fluer med ét smæk og både blive stærk og optimere din kondition og smidighed.

Hos goyogi.dk elsker vi CrossFit lige så meget som vi holder af Yoga. Meget af det tøj vi forhandler kan bruges til begge træningsformer og vores tøj fra Reebok er specielt udviklet til CrossFit. 

CrossFit tøj fra Reebok kan købes hos goyogi.dk - se alle de seje CrossFit leggings, shorts, toppe og t-shirts til både mænd og kvinder her. 

Shop Reebok at GOYOGI