Om os

Velkommen til vores yoga univers fyldt med det bedste yogaudstyr og lækkert tøj til yoga, pilates, fitness eller en løbetur i skoven.

GOYOGI sælger yogatøj og udstyr i høj kvalitet til din træning. Ligemeget om du er erfaren yogi eller nybegynder sikrer vi dig de helt rigtige produkter - både i webshoppen og butikken. Produkterne er nøje udvalgt via personlig test af udstyret samt eget design og produktion. Alt sammen skabt med omtanke
for mennesker og vores natur.

”Som kunde hos Goyogi er det vores mål, at du får en ærlig, inspirerende og professionel oplevelse.” Jannie Kongsfelt. Ejer.

I vores butik står erfarne yogis klar til at guide dig til de produkter der passer netop til dig og din træning. Vi er alle forskellige og vi ved hvor vigtigt det er med god rådgivning for, at vælge netop det. der kan gøre din træning endnu mere behagelig og effektiv. Her i webshoppen er der også flere guides til dit valg, hvis du ikke har mulighed for at besøge GOYOGI butikken i københavn:

Goyogi, Dag Hammerskjölds alle 42 A, 2100 København Ø.

Hos GOYOGI sætter vi en stor ære i, at kende de produkter vi forhandler rigtig godt. Vi, dvs. både ejere og butiksansatte, tester derfor alle de produkter du finder hos os. Vi bruger mange af dem i vores daglige træning uanset om det er i en hot yoga time, til pilates, en meditativ yoga time eller i fitness centeret.

Historien om Goyogi
Goyogi.dk blev startet i 2014, som en webshop, ud fra et ønske om, at kunne tilbyde et seriøst alternativ til sports- og modebutikker, indenfor yoga produkter.  I 2017 åbnede vi butikken på Østerbro i København. 

Udvalget er vokset meget siden starten i 2014 og ikke mindst udvidelsen med yogatøj og yogaudstyr til mænd er blevet en stor succes. Vi har håndplukket de bedste produkter fra forskellige førerende mærker så som lululemonMandukaOnzieK-DEERGai Lisva,  Run & Relax og det danske mærke Moonchild Yoga Wear.  Udover udstyret og tøjet, sælger vi også tilbehør som f.eks. aromaterapi fra Yogamood og bøger og events f.eks. fra Maria Juhl.

”Vores mission er: ”Great Gear for Great Yoga”. Det burde egentlig være: ”We give Great Advice to you about our Great Yoga clothes, and Yoga Gear, so you can enjoy and experience Great Yoga”. Men det blev lidt for langt, synes marketing chefen, Bent Bruun. Ejer.
 
Goyogis fremtid
Vi ser yoga som en gave til mennesker. Vi tror og håber på, at endnu flere i fremtiden vil finde glæden og den indre ro, som findes i yogaen. Derfor tror vi på en god fremtid for Goyogi, hvor vi kan få lov til at rådgive og hjælpe endnu flere mennesker med at finde frem til det rette yogaudstyr og tøj.


Namesté

Team Goyogi