Om goyogi.dk

 

Velkommen til vores lille univers fyldt med det bedste yogaudstyr og lækkert tøj til yoga, crossfit, polefitness eller en løbetur i skoven.

Vi står klar til at guide dig til de produkter der passer netop til dig og din træning. Vi er alle forskellige og vi ved hvor vigtigt det er med god rådgivning for at vælge netop det der kan gøre din træning endnu mere effektiv.

Hos GOYOGI sætter vi en stor ære i at kende de produkter vi forhandler rigtig godt. Alle de produkter du finder hos os er testet af vores ansatte og vi bruge mange af dem i vores daglige træning uanset om det er i en hot yoga time, til crossfit, en meditativ yoga time eller i fitness centeret.

Webshoppen goyogi.dk blev startede i august 2014 af mode designer Louise Wang Nielsen. Louise har håndplukket de bedste produkter fra forskellige førerende mærker så som lululemonManduka, Onzie, K-DEER, Reebok, Run & Relax og det danske mærke Moonchild Yoga Wear. Udvalget er vokset meget siden starten i 2014 og ikke mindst udvidelsen med yogatøj og yogaudstyr til mænd er blevet en stor success. I 2016 udvidede goyogi.dk ligeledes udvalget med tøj til CrossFit i form af et samarbejde med Reebok

 

Webshoppen voksede ud af Louise's private hjem og i juli 2016 åbnede den første fysisk butik i Aarhus. GOYOGI åbnede ny butik i København i april 2017 og forventer ligeledes at udvide med endnu flere skønne mærker og produkter.

 

Er du klar til at blive klædt på i det mest behagelige træningstøj? Eller trænger din yogamåtte til en opgradering? Så følg disse simple trin for at komme godt i gang.

 

  1. Tilmeld dig vores nyhedsbrev så vil du løbende modtage gode råd, information om nye produkter og specielle tilbud direkte i din mailboks.
  2. Læs vores guides så du er godt klædt på til at vælge det rigtige tøj og udstyr til din træning
  3. Kontakt os via telefon, e-mail eller besøg vores butik i Aarhus eller København hvis du har bruge for yderligere vejledning

 

Når du føler dig klar til at handle hos os er det meget simpelt at komme igang.

  1. Gå på opdagelse i de mange skønne mærker og produkter online
  2. Tilføj de ønskede produkter til din indkøbskurv
  3. Udfyld dine kontakt detaljer, ønsket leveringsadresse og betal via vores sikre betalingssystem
  4. Afslut dit køb og glæd dig til at modtage dine nye varer

 

Hurtig levering og gratis returnering

Så snart vi modtager besked om din ordrer begynder vi at pakke dine varer og sender dem så hurtigt vi kan til dig (vi pakker dog ikke i weekend). Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine forventninger eller er der en størrelse der ikke passer så er det nemt og hurtigt at sende retur og bytte. Du sender blot en mail med dit 5-cifrede ordrer nr. og du modtager herefter en gratis returlabel til at sende dine varer tilbage til os. Lig gerne en lille seddel i pakken om hvad du vil bytte til eller om du ønsker penge retur - så kan vi hurtigt behandle din returforsendelse. 

 

Her finder du vores nye butik i Aarhus

GOYOGI Aarhus

Graven 23

8000 Aarhus C

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 15:00

Søndag Lukket (gratis community yoga udvalgte dage)

 

*** 

 

Her finder du vores nye butik i København

GOYOGI Copenhagen

Dag Hammarskjolds Alle 42A

2100 København Ø

Åbningstider

Mandag - Fredag 11:00 - 18:00

Lørdag 11:00 - 15:00

Søndag Lukket (gratis community yoga udvalgte dage)

 

 

 

….

 

MEET THE TEAM (coming soon)

….

 

Dear fellow Yogi's

goyogi.dk is all about you - sourcing products that make your yoga practice as comfortable and inspiring as possible. 

The first online store goyogi.dk was launched in Denmark in 2014 with the goal of supplying high-quality products to the European market.

We love to wear great products ourselves and use many of the products we sell in our store daily as Yoga students. 

Like the products we retail, we aim to perform as well as we look and take our customer service and ability to deliver a great shopping experience for our customers VERY seriously. Let us know if there's something we can improve on.

We work to the principle of Dana, which means the act of giving, and Seva, the devotion to service.

Be beautiful & Keep Rocking your Practice!

Team goyogi