Politique d'expédition

Fragtpriser (Danmark)

Levering koster 39 kr og du kan vælge hjemmelevering eller til en pakkeshop i nærheden af dig. Du kan også få pakken sendt til en erhvervs adresse for 39 kr.

Ved ordre over 599,- er der fri fragt. 

Team GOYOGI pakker og sender din bestilling, så du har din pakke inden for 1-3 hverdage. Der kan forekomme længere ekspeditions- og leveringstid ved højtider. Alle vores pakker er forsikret og har et track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage et tracking-nummer. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at lokalisere din ordre.

Fragtpriser (Europa)

Levering koster 299 kr. Leveringstiden er typisk 4-7 hverdage, men der kan forekomme længere ekspeditions- og leveringstid ved højtider. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer. 

Fragtpriser (Norge, Schweiz, Færøerne & Grønland)

Levering koster DKK 349. Leveringstiden er typisk 5-10 hverdage, men der kan forekomme længere ekspeditions- og leveringstid ved højtider. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer. 

Længere leveringstid i ferieperioder

I perioden uge 28 t.o.m. uge 30 (10-30. juli 2023) må der forventes længere leveringstid pga. ferie.