Yogamood, Aromaterapi og Vinter-energi

AUM Aromaterapi Yogamood goyogi.dk

GOYOGI har taget en snak med Mette Ernst fra Yogamood. Her kan du læse om hvordan Yogamood og AUM aromaterapi blev til, og hvordan aromaterapi virker og hvordan du bruger den. Sidst men ikke mindst, får du inspiration til de kommende vintermåneder.

YOGAMOOD & AUM AROMATERAPI

Yogamoods indehaver, Mette Ernst er praktiserende yogalærer i København med en særlig interesse for at kombinere yoga og aromaterapi.

Som ung teenager blev hun betaget af alle de vidunderlige dufte der mødte hende i den lokale helsekost, og inden længe havde hun et lille husapotek der kunne det meste. Husapoteket indeholdt bl.a. en række æteriske olier, som hun ihærdigt arbejdede med efter aromaterapeutiske principper. Alt blev afprøvet, bodyscubs, bodyolier, salver, cremer osv.

I samme periode fandt hun det nærmeste yogastudie, og da hun igen stod på gaden, var hun ikke ét sekund i tvivl om, at yoga og meditation skulle være en kær livsven.

JORDOMREJSE BLEV STARTSKUDET TIL YOGAMOOD

Mange år senere, da Mette´s tvillingepiger var helt små tog og hun sin første 2-årige Hatha yogalærer udddannelse, og inden pigerne skulle starte i skole sagde Mette og hendes mand deres job op, og rejste ud i verden i et år med rygsæk og to små piger i favnen. På deres jordomrejse i 2010 blev Yogamood til. Mette underviste bl.a. et par steder på Bali og Sri Lanka, og hun var klar over at det var startskudet til at blive selvstændig når familien kom tilbage til Danmark. Samtidig var Mette klar til at starte produktionen af Yogamood AUM aromaterapi udfra mange års arbejde med aromaterapi.

Over de næste år tog Mette forskellige yogalærer uddannelser, bl.a. børneyogalærer, vinyasa, yin yoga, meditation og mindfulness uddannelse. 

Alle fantastiske værktøjer til en bred og alsidig yogaundervisning. 

I dag underviser Mette på private yogahold på Østerbro og på virksomheder i København, og står samtidig for produktionen af Yogamood AUM aromaterapi, der både forhandles i Danmark og udlandet. 

AUM AROMATERAPI – MOODBOOST

Mette har altid været optaget af balancen i yoga, og derfor var hun heller ikke i tvivl om at AUM aromaterapi produkterne skulle skræddersyes til yogauniverset. Derfor findes der 3 aromaterapeutiske duftnoter – den aktive, den samlende, og den beroligende duftnote, præcis som kvaliteterne i en yogapraksis.

Activate, der opløfter og skaber energi bl.a. med eucaluptus og citrus. God før bevægelse og aktivitet.

Unify, der samler og skaber stabilitet bl.a. med woody duftnoter, pathouli og cedertræ. God til at skabe jordforbindelse og balance.

Meditate, der balancerer og skaber en beroligende effekt bl.a med duftnoterne rosentræ og lavendel. God til at berolige nervesystemet.
Dermed kan man støtte den stemming man ønsker via de 3 forskellige dufte.

HVORDAN VIRKER AROMATERAPI OG DET LIMBISKE SYSTEM

Aromaterapi – som omfatter æteriske olier har hver en unik virkning på vores sindsstemning. De har været kendt i århundrende for deres virkning til at støtte et roligt sind eller en opløftethed, åbning af luftveje, berolige nervesystemet og styrke immunforsvaret. Derudover stimulerer de huden på forskelligvis.

De æteriske olier virker via det limbiske system, et lille område i hjernen hvor vi reagerer på alle dufte. Lavendel er bl.a. kendt for sin beroligende virkning og citrus for sin opløftende virkning. Aromaterapi skaber på den måde en positiv effekt på vores humør og følelser. 

HVORDAN BRUGER DU AROMATERAPI

Når du praktiserer yoga får, du bl.a. en bedre kropsbevidshed og ens opmærksomhed og sanser bliver mere åbne og her er aromaterapien genial, da den netop påvirker ens sanser i forskellige positive retninger. 

Yogamood AUM aromaterapi indeholder 2 produkter, AUM Body Olie og AUM Body Scents (roll-on) der forhandles hos goyogi.dk og i GOYOGI's butik i Aarhus.  

AUM Body Olie kan man benytte efter badet som kropsolie, eller som et moodboost på arme og overkrop inden yogaprasis eller inden sengetid. Man kan også bruge dem som hårolie/maske, især effektivt om vinteren. AUM Body Olie er fyldt med lækkerier til din hud, ren mandelolie, nærende E-vitamin og virkefulde æteriske olier. Olierne kan benyttes før ens yogapraksis eller efter behov.

AUM Body Scents (roll-on) kan man benytte på farten når man har behov for et ekstra moodboost – et naturligt alternativ til parfume.

AUM aromaterapi indeholder kun 100% naturlige ingredienser.

Du kan finde Yogamood AUM aromaterapi lige her

SELVOMSORG – MOODBOOST – VINTERTIP

Kært barn har mange navne, men at kende brugbare redskaber der opløfter en i hverdagen, og især i den mørke vintertid er guld værd.
Når Mette skal pakke sig ind og lade op, er det selvfølgelig på yogamåtten hvor hun praktiserer blid restorativ yoga. Når efteråret viser sin smukke pragt, er det tid til at starte vinterbadnings sæsonen. Det er her Mette lader op og gerne med tvilligepigerne, der iøvrigt startede vinterbading da de var 7 år.
Så det er aldrig for tidligt! Vinterbadning er som at genstarte hele systemet, og så bliver man altid høj og mega glad når krop og sind har fået et vinterboost, med vekselvirkningen fra det kolde vand og varme sauna. Prikken over i´et er afslutning med varm kakao.

Igennem de kolde vintermåneder laver Mette ofte varme supper med vitaminrige grøntsager og varmende krydderier, og så står der næsten altid en stor kande te på bordet, så alle kan holde sig varme.

SE DE SKØNNE YOGAMOOD PRODUKTER HER

 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.