Yin yoga med Kristian hos GOYOGI Aarhus

juni 04, 2017

Yin yoga med Kristian

Har du lyst til at prøve yin yoga – eller mangler du et sted at lave yin yoga torsdag aften, så har du muligheden i juni måned. Det drejer sig om torsdagene 8. juni, 15. juni og 22. juni, hver gang Kl. 18.30 – 20.00. Det foregår hos GOYOGI, Graven 23, Aarhus C.

Alle timerne er tilrettelagt så alle kan være med – du behøver ikke være med alle gange – vælg den eller de datoer, der passer dig, og tilmeld dig nedenfor. Det koster 75 kr. pr. gang at deltage.

Medbring en yogamåtte – og gerne et tæppe. 

Om yin yoga

Yin yoga er den langsomme meditative form for yoga. I yin yoga lader vi musklerne slappe af og arbejder i stedet på at strække bindevævet. Vi holder hver stilling i lang tid, mellem 3 og 5 minutter. De lange stræk er nødvendige for at kunne arbejde med bindevævet, men de giver også mulighed for at finde ro – både i kroppen og sindet.

Du kan tilmelde dig ved at indbetale 75 kr. på MobilePay til 20 31 72 19 (Kristian Danielsen) – og skriv også gerne en mail til krdanielsen@gmail.com – husk at skrive hvilke(n) dato(er) du vil deltage

En hilsen fra underviseren

Jeg hedder Kristian. Jeg har dyrket yoga i mange år – mit første møde med yoga, var et FOF-kursus med ashtanga yoga i 2002. Siden da har yoga været en del af mit liv – nogle gange har yoga fyldt meget – andre gange har yoga fyldt meget lidt. I de sidste par år har yoga været en rigtig stor del af mit liv. 

Jeg er interesseret i alle aspekter af yoga og har prøvet mange forskellige slags yoga og mange forskellige slags tilgange til yoga – og jeg er altid interesseret i at lære mere om yoga. I sommeren 2015 besluttede jeg at fordybe mig mere i yogaen og tog en 200 timers yogalæreruddannelse ved Hari-Om-yogaskolen i Italien. I sommeren 2016 tog jeg en yin yogalæreruddannelse med With Yin Yoga i Schweitz.

Jeg underviser i yoga ved HiFive Fitness og i yin yoga ved Hot Yoga Aarhus.

Læs mere om eventet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/404442743283213/

 


Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de bliver offenliggjort