Trænger du til meditation og selvforkælelse?

Vi kan alle i disse tider, få brug for at trække vejret dybt og strække ekstra ud. Har du brug for at holde fast i det der giver dig ro og har du brug for fornyet energi? Måske kan du minde dig selv om, det er okay at være til stede i nuet under en forandret tid. Bemærke hvad der sker lige nu og her. Vi vil derfor vise dig vores bolsters og puder som kan være med til at give dig hjælp dig med din meditation. 
 

 

Den runde Meditationspude har fyld af boghvedeskaller. Denne flotte pude er særlig god til at bruge når du sidder i skrædderstilling eller andre siddende meditationer. Herudover kan den bruges som ekstra støtte i siddende foroverbøjninger, hvor det kan være rart at få et løft under hofterne. Puden kan også bruges til støtte under andre stillinger, især Restorative Yoga, hvor blødheden og højden er ideal til at give hen og slappe af. 

 

Rektangulære Bolster med fyld af boghvedeskaller. Grundet dens rektangulære form og relative flade højde på 10 cm, er denne bolster super anvendelig på et hav af måder. Den er god til at give et løft under siddende stillinger, og kan også bruges som meditationspude. 

Formen gør den anvendelig som både nakkestøtte under liggende stillinger, men kan med fordel bruges til samtlige Restorative Yoga stillinger. Den er let anvendelig og nem at flytte rundt og justere på så du får præcis den støtte du har behov for. 

 

 GOYOGI Yoga Bolster med fyld af boghvedeskaller, og er særlig god til rigtig mange forskellige positioner. Den er designet til at forme sig efter dig og til at give dig ekstra støtte uanset om du er i liggende eller siddende yogastillinger som fx. Savasana.

 

Se hele vores udvalg af Bolsters og puder her

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK