februar 11, 2020

Skal du på ski i vinter- eller måske påskeferien, så er det en rigtig god idé at tage yogamåtten med dig og få strakt ud efter en hel dag på løjpen. Bare et hundestræk, en foroverbøjning eller et twist er guld værd, når kroppen bliver brugt på skibakken, måske kun denne ene gang om året.

Og det behøver ikke at blive et projekt at få plads til yogamåtten med på rejsen. Med Manduka eKO SuperLite og Jade Voyager kan du sagtens få plads til yogamåtten med på tur.

Spar 20% ved køb af din nye rejsemåtte til og med lørdag den 15. februar hos GOYOGI.

Rejsemåtter fåes i forskellige overflade kvaliteter og en rejsemåtte kan foldes sammen som et håndklæde og sagtens være i en lille kuffert eller taske. Med en yoga rejsemåtte er du altid klar til at have yogaen med på farten. Rejsemåtten kan også med fordel bruges som en ekstra personlig måtte ovenpå en lånt studie-måtte. Lige nu er der masser af nye forårsfarver hos GOYOGI.

Vælg blandt andet mellem Manduka eKO SuperLite eller JADE YOGA Voyager.

Mandukas Eko SuperLite rejsemåtte er fremstillet af nedbrydelig naturgummi på miljøvenlig vis. Rejsemåtten giver dit let støtte og et rigtig god grip under din yoga træning. Mål: B 61 cm. L 180 cm. Tykkelse: 1.5 mm. Vægt: 1.0 kg

Jade Voyager yogamåtte er lavet specielt til at tage med dig overalt og hvor som helst. Den kan foldes til størrelsen af en yoga blok, og gør det derfor muligt at passe perfekt i din kuffert eller rygsæk!

Mens Voyager er ideel til dem, der rejser meget og/eller har begrænset lagerplads, er det ikke den bedste løsning for daglig brug, da dens foldbare mulighed, påvirker den samlede holdbarhed.

Jade måtten er lavet på en bæredygtig måde med naturgummi, der er tappet af gummitræer. Jade måtten indeholder ikke PVC eller anden syntetisk materiale. Mål: B 61 cm. L 173 cm. Tykkelse: 1 mm. Vægt: 0,7 kg.

JADE YOGA - Planter et træ for hver solgt yogamåtte.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de bliver offenliggjort