Smukke sæt fra Run & Relax

Run & Relax. Nyheder og klassikere. Bløde og lette sæt. 

Run & Relax vil inspirere moderne, travle kvinder til bedre at skabe balance mellem arbejde, familie og samfundsliv gennem en sund livsstil. Visionen er at hjælpe os med at føle os godt tilpas, se godt ud og slippe presset i hverdagen.

Med Run & Relax får du yogatøj og tøj til dans og fitness der giver energi og inspiration. Yogatøjet fra Run & Relax er designet med en moderne æstetik, feminin skandinavisk stil og i bedste kvalitet. Sweat og Yoga kollektionerne passer til den moderne kvinde der formår at skabe balance mellem træning og familie i en travl hverdag.


Har du brug for inspirerende og smukke nyheder til din garderobe? Vi har i GOYOGI fundet disse smukke og lækre sæt frem til dig, som du kan bruge til yoga, fitness eller som hverdagstøj. 

 

Namasté

GOYOGI 

 

Basic Bamboo Tank - Light Grey Melange
Basic Bambus tank top til din daglige træning. Du får her en top i naturlig super blødt antibakteriel bambus materiale. 

Materiale: 80% bambus, 13% polyamid, 2% polypropylen, 5% elastan

399,-    

KØB

 

Denne helt nye serie, er i lækker og blød, stretchy bomulds kvalitet. Den er egnet til yoga, men du kan sagtens bruge dette sæt til hverdag, eller som hyggetøj derhjemme. 
 

Wrap Sweater - Black and White Melange
En lækker blød og feminin slå om bluse, som ikke skal bindes. Den er perfekt til at tage over en tank top, så du nemt kan tage den af og på i din yogatime. Samtidig er den flot og feminin som tilbehør i din daglige garderobe.

Materiale: 97% bomuld, 3% elastan

499,-    

KØB

 

Flare Pants - Black and White Melange
Med en bred elastisk talje, der sikrer maksimal komfort, bootcut-pasform og lavet i en utrolig blød bomuldsblanding. Dette er det perfekte par loungebukser! Uanset om du varmer op, køler ned eller bare har lyst til at slappe af efter en hård træning, vil disse Pants få dig til at føle dig godt tilpas.

Materiale: 97% bomuld, 3% elastan

699,-    

KØB

Serien fra Run & Relax er i lækre bløde materialer, i seamless eller bambus som gør din yoga ekstra behagelig.


Seamless Sportsbra 

Alles favorit-bh. Denne sports-bh med medium support er perfekt til løb og højintensitetstræning.
Smuk racerback design og bred kant under barmen gør at bh´en sidder der hvor den skal gennem hele din træning. Egnet til yoga og fitness. Medium support. 

Materiale: 92% polyamide, 8% elastane

349,- 

KØB

 

Layla Yoga Bra 
Vores superbløde Leyla Yoga Bra med delikate strop detaljer og dyb hals, er lige så populær i yoga-studiet som under festtoppen. Du kan ikke undgå det faktum, at der vil være misundelige blikke fra sidemanden i løbet af træningen og den stive bh du normalt bruger, vil nok gemme sig i bunden af ​​skuffen fremover.

Materiale: 82% bambus, 13% polyamide, 5% elastane

349,-

KØB

 

Mantra top
Dette vil helt sikkert blive din nye favorit yogatop. Det bløde bambusmateriale og det stilrene designet, samt det sømløse design, giver dig al den komfort du behøver for din praksis. Det brede bånd på hofterne sidder godt og den indbyggede bh holder barmen på plads uanset hvilken yogaform du laver.

Materiale: 82% bambus, 13% polyamide, 5% elastan

529,-

KØB

 

Bandha Yoga Tights
Indtræd yogamåtten med stil med denne populære lette Bandha Tights. Den er højtaljet, hvilket giver dig ekstra god støtte og komfort, os så bliver den sidden og bevæger sig med dig i selv i mest udfordrende stillinger. Denne legging er hovedsaglig beregnet til yoga og pilates, men den kan også bruges til en løbetur i naturen eller blot til almindelig hverdagsbrug


Materiale: 95% polyamide, 5% elastan

499,-

KØB

 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK