Forkæl din mor til mors dag. Få 15%*

Det er ikke altid nemt at finde på gaver. Derfor har vi i denne anledning fundet frem til 4 gode bud på hvad du kan give som gave, til den skønneste kvinde på jorden. 

*Få 15% på alle varer, dog gælder det ikke på i forvejen nedsatte varer. Brug rabatkoden Mors dag 2020.
Gælder fra torsdag d.7 til og med søndag d.10 majRabatten er gældende både online og i butikken. OBS der er lukket i butik fredag den 8. maj pga. Store bededag.

 

Yogamood

Disse olier har dufte som aktiverer dine sanser. Alle AUM produkterne er udviklet med omhu og indeholder kun 100% naturlige ingredienser - intet andet. 

FRA 195,-    

Se hele udvalget af olier fra Yogamood her

SHOP NU

Teafull 

Den økologisk te fra Teafull har en fantastisk smag. Brug denne te både som almindelig varm te, til iste, i madlavningen samt i smoothies. 

Se hele udvalget af te fra teafull her

SHOP NU

Shop gaver til mors dag. Se alle de fantastiske olier, plejende produkter, lys, dufte og økologisk te mm. her og find inspiration til gaver 

LIVSSTIL

Gai & Lisva
​Forkæl din mor med det smukke og lækre tøj fra Gai & Lisva. Her finder du farver og design er lyse og bløde, som giver dig et afslappet og klassisk look.

Se hele udvalget fra Gai & Lisva her  

SHOP NU

GOYOGI 

Hos GOYOGI kan du finde et stort udvalg af produkter, lige fra yoga blokke og massagebolde til leggings og  olier. Vi har et stort udvalg af yoga tøj, udstyr og tilbehør. 

Se hele udvalget på GOYOGI her

SHOP NU

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK