S’WELL Sommer

Den varme sommer i år satte gang i salget af S’WELL flasken, og vi glæder os over at få den nye efterårskollektion hjem i butikkerne. De nye farver er super flotte og med en S'WELL flaske i hånden, behøver du ikke at købe plastikflasker, og hjælper dermed at reducere plastikforbruget, som er en af naturens farligste fjender.

I 2010 blev S'WELL lanceret med den missionen at skabe en smuk, lidenskabelig flaske, der kombiner mode med funktion, samt reducere forbruget af plastikflasker på verdensplan. Hele sommeren har de ført en kampagne i USA med hashtag #ReduceTheUse. I USA alene bliver der hvert år købt 50 milliarder plastiskflasker.

Her er fem simple måder hvorpå du kan reducere dit plastikforbrug foruden at købe en genbrugelig vandflaske:

  1. Morgenkaffen To-Go: Undgå papirkopper af plastik. Papirkopper er foret med plastik for at gøre dem vandtætte, og de fleste genbrugsmaskiner er ikke i stand til at adskille papirets ydre fra plastikken. I stedet anskaf dig en to-go kop eller ganske enkelt brug din S’WELL flaske, som i øvrigt kan holde din kaffe varm i op til 12 timer.
  1. Undgå at købe plastikposer, og sig nej tak til poser lavet af plastik, når du shopper. Tag muleposen med i stedet, når du handler ind, og køb frugt og grønt fra hylderne, som ikke er pakket ind i plastik.
  1. Din karklud: Brug en øko-bomuld eller plastikfri klud i dit køkken og i din rengøring.
  1. Cremer: Undgå at bruge produkter med mikroplast. Mange kosmetiske produkter indeholder fortsat mikroplastperler, som er usynlige for det blotte øje. Da renseanlæggene ikke er designet til at filtrere plastpartiklerne fra ender de i verdenshavene og når først den er der, er det umuligt at fjerne igen. Download ’Beat the Microbead’ app gratis og tjek din creme før du køber.
  1. Ude på tur: Vi kan alle sammen bidrage til at skære ned på plastikken i vores dagligdag. Hvis vi alle, når vi er ude at gå, samler et stykke plastikaffald op, vil vi i længden kunne se en ændring i affaldsmængden i naturen og i bybilledet. En enkel, men effektiv måde at stoppe plastikforurening på. 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK