Nyheder og sensommer sale

Trænger du til et farverigt sæt, eller vil du kombinere farverne så de passer lige til din stil, så gå på opdagelse i vores nyheder, der er masser af tøj og udstyr som kan friske både humør og din yoga garderobe op. 

 

Bliv klar til yoga. En af de helt nye farver som du kan pryde din yoga garderobe med, er blandt andet denne sprøde oliven grønne farve. En anden nyhed i GOYOGI er denne feminine og rummelige yogataske. Så smid din yogamåtte, vandflaske og tøj i og du er klar til yoga. 

 

 

Er du på farten? så er dette lækre tilbehør et godt bud på hvad der kan gøre din yogaoplevelse lettere. Den smarte og meget rummelige Kintobe taske kan indeholde nøgler, telefon, vandflaske og meget mere. Et bud på en lækker vandflaske er Swell Traveler flaske som holder din drik varm op til 12 timer og kold i 24 timer. Anvend fx vores lækre nye yoga teer.

 

Nyheder til mænd

Velkommen til det nye brand Virtus, som tilbyder behagelige styles i blødt materiale som fåes i flere farver. De lette og fleksible bukser som kan anvendes til yoga og meditation, eller bare til hverdag. Er du høj? så kan vi anbefale en af vores yogamåtter med ekstra længde. B-Mat everyday er i naturgummi, og findes i 180 cm og 215 cm i længden.

Sommer sale
Gå på opdagelse i vores sommer sale. Vil du have fat i nogle af disse gode tilbud så skynd dig, for de er hurtigt væk. 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK