lululemon i GOYOGI

Bløde. Åndbare. Lette og behagelige.

Vi har i samarbejde med lululemon valgt at præsentere de helt fantastiske lululemon Align Pants, som vi selv er særligt glade for at gå med.

 

Måske savner du en legging til din yoga praksis, træning eller en helt almindelig hyggebuksDen luksuriøse lululemon er i top kvalitet og i de smukkeste farver. Med denne lette og åndbare legging, får du den maksimale komfort, under din praksis. Align Pants fra lululemon er ikke gennemsigtig og strammer ikke, så du kan roligt bevæge dig frit. Den er designet til yoga, men du kan også bruge den til andre blide træninger. Det er ikke nok at beskrive dem som en smørblød følelse, den fortjener at blive prøvet på. Vi har åbent som vi plejer, og du er velkommen til at komme ned og se det lækre udvalg af lululemon.Beskrivelse

Stof: Nulu ™
Den luksuriøse lululemon er i top kvalitet. Med denne lette og åndbare legging, får du den maksimale komfort, under din praksis. Den er designet til yoga, men du kan også bruge den til andre blide træninger. 

Align Pants kan også anvendes af gravide, da den brede linning giver mere komfort. 
lululemons Align pants har 4-vejs stræk hvilket betyder at den følger dine bevægelser og giver dig en let følelse. Stoffet er svedtransporterende og er ikke gennemsigtigt. Buksen har en skjult inderlomme til nøgler og andre småting. 
Vask: For at opnå det bedste resultat, vaskes de med lignende materialer i en kold, og skånsom vaske cyklus og lægges fladt til tørre.


lululemon Align Pant

Hos GOYOGI findes Align Pants i 2 længder, 25" og 28".


Længde 25” (7/8) 
Er din højde 168 cm eller lavere vil denne model se helt lang ud på dig. Er du højere end 170 cm vil denne model se ud som en 7/8 altså stoppe over anklerne. Du kan derfor selv afgøre om du ønsker en kortere legging eller længere i forhold til din højde. 


Længde 28”
Er din højde 170 cm eller højere er dette den rette længde for dig, som ønsker en helt lang legging.


Se nedenfor hvilke farver og længder du kan få. Alle leggings er højtaljede. Se yderligere produkt beskrivelse i bunden. 

 

Størrelser
Se herunder skemaet på lululemons størrelser og hvad de svarer til.
OBS: Mange vælger at gå en størrelse ned i forhold til hvad de plejer at bruge, da Align Pants er meget bløde og strækbare. 

 

Vi står klar til at hjælpe dig i vores butik i Dag Hammerskjölds Allé 42A,

2100 København Ø.  Vores åbningstider er mandag – fredag, 11.00-18.00 og lørdage, 11.00-16.00.

GOYOGI 
     

 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

1.135 DKK 1.418 DKK