April 05, 2018 6 Kommentarer

lululemon yogatøj forhandles hos GOYOGI

Du kan se, prøve og købe det eksklusive yoga og træningstøjmærke lululemon hos GOYOGI i Aarhus eller København. Vi forhandler lululemon leggings, shorts, toppe, yogamåtter, håndklæder og yogaudstyr i højeste kvalitet. Træningstøj fra det canadiske mærke lululemon har længe kun været tilgængeligt i udlandet men kan nu købes i Danmark hos GOYOGI Aarhus og GOYOGI Copenhagen. Kvaliteten er helt i top og vi får nye produkter og styles hver måned. lululemon har en fantastisk pasform og er perfekt til både yoga, pilates, dans og fitness.

lululemon er uden tvivl noget af det lækreste performance yogatøj og yogaudstyr vi har set og det er en drøm for os endelig at kunne tilbyde dette til vores kunder i Aarhus og København i den nye GOYOGI butik på Østerbro.

lululemon forhandles hos GOYOGI i Danmark, men kun i vores fysiske butikker og ikke online på goyogi.dk. Har du spørgsmål til vores udvalg af lululemon yogatøj, træningstøj og yogaudstyr (vi har både til mænd og kvinder) så er I meget velkommen til at ringe eller skrive til os på support@goyogi.dk - vi står klar til at hjælpe dig. Det bedste er dog at kigge forbi en af vores butikker så du kan se, prøve og mærke hvor lækkert lululemon er og hvilke modeller der passer bedst til dig. 

Vi glæder os til at se jer i GOYOGI og vise jer de skønne yoga tights, toppe, shorts og yogamåtter fra lululemon.

NYHED! Nu kan du shoppe lululemon hos GOYOGI via e-mail! Du skal blot sende en mail med ønsket style, farve og størrelse, så sender vi et betalingslink til dig og efter din betaling pakker og sender vi dine varer hjem til dig. Kontakt os i dag på support@goyogi.dk

 

 

 

 


6 Svar

Mette Sofie (Goyogi.dk)
Mette Sofie (Goyogi.dk)

Juli 17, 2018

Hej Sarah,
Det gør vi! Vi har deres Train Times shorts + deres Hotty Hot (long) shorts lige nu. Du er velkommen til at komme forbi i Aarhus eller København.
Venlig hilsen Mette Sofie

Sarah
Sarah

Juli 17, 2018

Hej
Sælger i Lululemon shorts i butikken?
Mvh

Louise (goyogi.dk)
Louise (goyogi.dk)

December 02, 2017

Hej Tine, lululemon forhandles ikke online hos goyogi.dk – kun i vores fysiske butikker i Aarhus og København. Men vi tilbyder at man kan bestille via e-mail. Skriv til support@goyogi.dk for styles, farver og priser eller hold øje med vores nyhedsmail hvor vi løbende sender opdateringer på nyheder fra lululemon.

Tine
Tine

August 12, 2017

Kommer de ikke i jeres online shop????

Louise
Louise

Maj 18, 2017

Hej Annie, vi får hver måned nye styles fra lululemon i butikken i Aarhus og på Østerbro. Det bedste er at kigge forbi eller send gerne en mail på support@goyogi.dk så kan vi sende billeder og priser på de varer vi har i butikken. Glæder os til at se dig hos GOYOGI! VH Louise

Annie Steenfeldt
Annie Steenfeldt

Marts 30, 2017

Lululemon: min yoga-instruktør ÆLSKER dette mærke. Får I enkelte eksemplarer med til åbning i København ?
Indikationer på prisniveau for de enkelte dele?

Knus,
Annie

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de bliver offenliggjort