Kickstart 2017 med stilfuldt træningstøj og yogaudstyr

Så blev det 2017 og et nyt spændende år ligger foran os. Starten på et nyt år giver dig mulighed for at komme igang med nye træningsmål eller måske starte op på en ny træningsform. Uanset om dine nytårsforsætter er at begynde til yoga, barre, crossfit eller dans for første gang - eller blive bedre til en af dine yndlings yoga poses, så har du nu alle muligheder for at komme godt igang.

Hos GOYOGI glæder vi os til at kickstarte 2017 med inspirerende Community Yoga timer i vores butik i Aarhus. Community Yoga er gratis yoga timer der afholdes på udvalgte søndage i samarbejde med dygtige yoga instruktører. Vi laver opslag på hjemmesiden og på GOYOGI's Facebook side hvor du kan læse mere om de forskellige yoga undervisere der kommer i løbet af 2017. Der vil både være blide Mindfulness timer, undervisning i brug af Yoga Wheel, Familie-yoga og meget meget mere. 

2016 var et spændende år for GOYOGI hvor vi åbnede vores første yoga butik i Aarhus. Butikken i Latinerkvarteret har fået en varm modtagelse og vi er så taknemmelige for alle vores søde kunder, venner og familie der har været med til at gøre dette muligt. Også en ekstra stor tak til vores dejlige piger i butikken, Caroline, Lise, Marie, Sarah og Camilla der både servicerer kunder i butikken samt pakker yogamåtter og træningstøj til webshoppen. Jeg har også selv haft mulighed for at tilbringe mange timer i butikken og det er skønt at kunne måde kunderne personligt uanset om det er til en hyggesnak eller til vejledning af valg af yogamåtte eller træningstøj. 

Der skal også lyde et stort tak til alle vores GOYOGI-girls, bloggere og samarbejdspartnere. Ingen nævnt ingen glemt som man siger - dog vil jeg gerne fremhæve den fantastiske yoga instruktør og forfatter Susanne Lidang. Tak for mange gode og sjove timer sammen, jeg glæder mig så meget til din nye yoga bog udkommer!

I yoga butikken og på goyogi.dk ser vi frem til de nye forårskollektioner ankommer i slutningen af januar og starten af februar. Her glæder vi os specielt til de nye yoga leggings, yoga toppe og yoga shorts fra Run & Relax, nye yogamåtter og yogaudstyr fra Manduka, lækkert træningstøj til både yoga og Crossfit fra Reebok, stilfulde yoga leggings fra Moonchild Yoga Wear, K-DEER og Teeki og meget meget mere.

Jeg glæder mig til at møde jer i GOYOGI butikken i Aarhus eller følge jeres trænings på Instagram og Facebook. Jeg ønsker dig masser af energi og mange skønne oplevelser i træningslokalet eller yoga studiet i 2017!

Masser af kærlighed fra,

Louise & Team GOYOGI

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.