Juleshopping af yogatøj og yogaudstyr hos goyogi

Julen nærmer sig og her gør goyogi.dk alt hvad vi kan for at gøre det så nemt og sikkert som muligt at handle julegaver hos os uanset om det er på nettet eller i vores butik i Aarhus.

Vi tilbyde at man kan bytte eller få penge retur frem til 7. januar 2017 på alle køb der er foretaget fra 1. november til 23. december 2016 - det glæder selvfølgelig som altid at varen skal være i ubrugt stand med mærke på osv.

Som gave-giver behøver du ikke give din kvittering til den heldige modtager - vi vil blot bede om det 4-cifferede ordrer nr så vi kan spore bestillingen hos os.

TIDSFRISTER - DANMARK

For at være sikker på dine pakker kommer frem til tiden anbefaler vi at du bestiller senest mandag 19. december (helt frem til midnat). Så har vi tid til at pakke og sende afsted i god tid inden juleaften.

For pakker til udlandet eller hvis du er sent ude så ring til os på +45 2027 1745 så kan vi sammen finde en løsning så pakken når frem under juletræet til tiden.

Husk også at du kan handle og afhente pakker i vores fysiske butik i Aarhus til og med fredag 23. december.

SIKKER JULEHANDEL HOS GOYOGI.DK

Vi glæder os til at sprede en masse yoga stemning denne jul og står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til den du holder af.

Vi ønsker dig og din familie en skøn tid med masser af hygge, juleknas og yoga.

De bedste hilsner,

Louise & team goyogi

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.