Hvilken yogamåtte skal jeg vælge?

Uanset om du er ny til yoga eller leder efter en opgradering af din gamle yogamåtte, så er der flere ting du skal overvejer for at vælge den rigtige yogamåtte.

Der er som udgangspunkt to kategorier af yogamåtter. Der er enten yogamåtter lavet af naturgummi eller yogamåtter lavet af PVC.

Naturgummi yogamåtter med super grip til dynamisk yoga

Yogamåtter af naturgummi udmærker sig ved at have et rigtig godt grip, også selvom du sveder lidt under din træning. De er rigtig gode til dynamiske yogaformer som f.eks Ashtanga Yoga eller Vinyasa. Naturgummi måtterne er miljøvenlige og lavet af et nedbrydeligt gummi materiale. Det betyder dog at der kan være spor af latex, så hvis du har kraftig latex allergi skal du ikke vælge en naturgummi måtte. Hos goyogi.dk forhandler vi naturgummi måtter fra Manduka, Liforme og lululemon.

Yogamåtter til hot yoga og bikram yoga

Dyker du enten hot yoga eller bikram yoga hvor du sveder så meget at du bruger et hot yoga håndklæde ovenpå din yogamåtte, anbefaler vi at du vælge Manduka PRO eller PROlite måtterne. De er lavet af PVC der er et lukketcelle materiale således at sved og bakterier ikke trænger ned i måtterne. De har rigtig god støtte og livstidsgaranti. De er også 100% latex fri. 

God støtte til Yin Yoga eller meditation

Dyrker du Yin yoga eller mere meditative yogaformer anbefaler vi enten yogamåtterne fra Moonchild Yoga Wear eller PRO eller PROlite yogamåtterne fra Manduka. Måtterne fra Manduka er også rigtig gode til Hatha Yoga. De giver rigtig god støtte til led og muskler og har et grip der bare bliver bedre og bedre jo mere du bruger dem. Hvis du sveder under din træning kan disse måtter blive lidt glatte.

GOYOGI er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige yogamåtte

Er du stadig i tvivl om hvilken yogamåtte der passer bedst til dig så kig ind i GOYOGI butikken på Østerbro eller i Aarhus og få vejledning til dit valg. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os på support@goyogi.dk eller +45 20271745 så kan vi guide dig.

Vi håber du får mange gode timer på din nye yogamåtte!

Namasté

Team GOYOGI

 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK