GOYOGI Copenhagen - Opening Soon

marts 19, 2017 2 Kommentarer

Ny yoga-butik åbner i København til april

’Athleisure wear’ har gjort sit indtog i modebranchen, og fra 1. april kan du shoppe udvalgte yoga- og fitnessmærker hos den nye GOYOGI butik på Østerbro. Butikken vil blandt andet forhandle lululemon, Manduka, Reebok, Moonchild, K-deer og Onzie. Find GOYOGI Copenhagen på Dag Hammarskjolds Allé 42A i København.

Åbningen fejres med tilbud på tøj og udstyr, bog-signering gratis yogaundervisning samt konkurrencer om gavekort.

Hos GOYOGI kan du få fingrene i førende yoga og fitness-mærker så som lululemon, Manduka og Moonchild og der venter inspirerende yoga-workshops såvel som personlig rådgivning fra et personale, der også selv lever og ånder for yogaen. 

GOYOGI Copenhagen åbner lørdag 1 april 2017 kl. 10:00 - 16:00

Der er lækre goodie-bags til de første 30 betalende kunder samt masser af fantastiske åbningstilbud til alle på træningstøj og yogaudstyr, både til mænd og kvinder.

Dagens program:

10:00 - 13:00 Bog-reception v/Susanne Lidang “Yoga for løbere – og luntere”

Susanne Lidang står klar fra kl. 10.00 – 13.00 i GOYOGI butikken og signerer sin bog, som du kan købe med rabat på dagen – og der er tid til krammere og hyggesnak, mens du kan nyde et glas kolde bobler.

12:00 - 14:00 Mød pigerne bag Yogastream.dk og vind gratis medlemskab

Mød pigerne bag online yogauniverset YogaStream hvor du kan lære dem og konceptet bedre at kende. YogaStream er startet og drives af Gro og Anne på henholdsvis 32 og 29 år. På åbningsdagen har du også mulighed for at vinde 5 x 3 måneders gratis medlemskab til YogaStream.dk

14:00 - 16:00 Mød DoYoga og Anna Sophia V. Klug

Mød DoYogas og hør mere om deres skønne Yoga-Studie der ligger i indre København i dejlige, lyse lokaler med en varm atmosfære. Her kan man som medlem føler sig i trygge hænder og der er en varm og let stemning, så både helt nye og garvede yogier kan føle sig godt tilpas. Tilmeld dig gratis yoga hos DoYoga i GOYOGI butikken kl. 14:00 - 16:00

10:00 - 16:00 Åbningstilbud hos GOYOGI Copenhagen

Louise Wang Nielsen der står bag GOYOGI samt hendes team er klar til at finde det helt rigtige træningstøj og yogaudstyr til dig. Butikken har fantastiske tilbud hele dagen på skønne leggings, toppe, yogamåtter, sko, tasker og yogaudstyr. Der vil være mange nye mærker og styles du kun finder i butikken i København.

Alle der besøger butikken på åbningsdagen har ligeledes mulighed for at deltage i konkurrence om tøj, udstyr og gavekort der kan bruges både i butikkerne i Aarhus og København eller online på goyogi.dk

Vi glæder os til at byde velkommen hos GOYOGI Copenhagen!

 


2 Svar

Jill Hemstra
Jill Hemstra

april 01, 2017

Dag hammerskjolsalle 42a, 2100 kbh ø

simon baldissera
simon baldissera

marts 23, 2017

Kommer i til at have Manduka Roadtripper 2.0 Yoga Taske – Trek på udsalg til åbningen d 1/4 Kbh? ;-)

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de bliver offenliggjort