Gai+Lisva

Gai+Lisva. Nordiske stemning. Sanselig og enkel. Naturlig og rolig. 

Danske Gai+Lisva er et autentisk brand med dybe rødder i det nordiske, minimalistiske udtryk. De fine og rene materialer er inspireret af naturen og en sund livsstil, som tager udgangspunkt i den skandinaviske tradition for enkelthed og coolness. 


De lyse og bløde farver, er designet så det giver dig et afslappet og klassisk look. Gai+Lisvas Nordic Cool kollektion er perfekt til før og efter yoga, men kan også være et godt supplement til en blid og køligere praksis.

Nordic Cool kollektion laves i tynd uld og bomuld med et tidsløst, feminint design, som sidder så behageligt at du kan bevæge dig gennem din dag med følelsen af frihed og velvære.

 

Vi er hos GOYOGI store fans af de bløde og smukke styles fra Gai+Lisva. Til inspiration har vi sammensat nogle looks til dig, men mulighederne er store og du kan sagtens matche flere sæt efter din smag. 

Namasté

GOYOGI 


Du kan rolige dyrke din yoga, Med dette smukke og sofistilerede look. 

Amanda top
Perfekt til daglig brug under en strik eller skjorte. Amanda er også ideel til yogaklasser med sin strækbare uldblanding, der giver dig mulighed for at bevæge dig og holder dig varm på samme tid. Findes i petrol grey. 

Materiale: 28% uld, 67% Viscose, 5% Elastan

Amanda top 599,-

KØB


Lifa Bra og Lena legging

Denne crop top er syet i en blød, økologisk bomulds blanding, som du både kan ånde og bevæge dig frit i. Match toppen med Lena legging, som er i samme smukke print. Den er syet i en blød, ribbet viskoseblanding, du både kan ånde og bevæge dig i. Findes i flere farver. 

Materiale: 79% Modal, 15% Polyamid, 6% Elastan

Lifa bra 399,-

KØB

Lena leggings 499,-

KØB


Dette klassiske look, kan bruges til yoga, eller almindelig daglig brug. 

Amalie bluse
Vi må sige at Amalie blusen er en af vores absolut favoritter! Det er en skøn langærmet strækbar bluse med rå kanter. Er fremragende som en overdel du kan tage på til og fra din træning - dyrke yoga i den eller blot til almindelig daglig brug. Den findes i flere farver. 

Materiale: 28% uld, 67% viskose, 5% elastan

Amalie bluse 599,-

KØB


Sukha Bra og Shanti legging

Sukha top er sømløs, har tynde stropper og ribdetaljer, der sikrer, at toppen understøtter brystet. Shanti leggings er sømløs med høj talje og med ribkant. Denne kollektion er lavet af 100% genanvendt polyester. Med en bæredygtig tankegang, er denne nye kollektion lavet af genvundet polyester, der er fleksibel, blød og giver dig friheden til at bevæge dig gennem aktivitet. Det kan bruges til alle former for yoga, pilates og fitness. Findes i flere farver. 

Materiale: 100% polyester

Sukha bra 499,- 

KØB

Shanti leggings 599,-

KØB

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK