Forårs-boost med skøn juicekur

Efter hvad der føles som en uendelig lang vinter, blev det endelig forår og ja faktisk sommer. Der har været travlt i GOYOGI med åbningen af vores nye butik i København og selvom jeg har fået yoga og løbeture presset ind i uge skemaet trængte jeg bare til at få 'nul stillet' mig selv.

Jeg havde brug for et boost og faldt for Living Superfood og deres lidt nørdede tilgang til juice på www.living-superfood.dk og jeg valgte Juicekur Green 5 Dags ØKO incl. Hvedegræs shot.

Denne unikke grønne juicekur har en skøn sammensætning med masser af grøntsager og indeholder et minimum af frugt.

5 dags GREEN JUICEKUR indeholder:

  • 5 x Ingefær/Hvedegræs SHOTS 
  • 5 x Mandelchia drik med hvedegræsjuice (Mandel, Chia, Hvedegræs, Citron, Himalayasalt, Vanille) 
  • 5 x Green Selected (Agurk, Broccoli, Hvedegræsjuice, Spinat, Æble, Bladselleri, Citron)
  • 5 x Tropic Greens (Kokosvand, Citron, Hvedegræs, Byggræs, Spirulina, Lucerne, Brændenælde, Grønkål, Mynte)
  • 10 x Go´Green (Agurk, Spinat, Fennikel, Persille, Ananas, Citron)
  • 5 x Grøn Ærtesuppe (Ærter, Knoldselleri, Løg, Kartoffel, Persille, Hvidløg, Spidskommen, Ingefær, Chili, Peber, Havsalt)
  • 5 x Green Blend Smoothie (Mandel, Chia, Hvedegræs, Banan, Citron, Himalaysalt, Vanille)

Hver morgen starter med ingefær og hvedegræs - perfekt styrke der vækker alle sanser og leder tankerne væk fra det ellers faste morgenritual med to kopper sort kaffe ;) og den efterfølgende Morgendrik med chia mætter på den gode måde. 

I løbet af dagen bliver man forkælet med forskellige smagsoplevelser og der er en god balance mellem friskheden og tyngden i de forskellige juice.

For mig var den aller største overraskelse at jeg var mæt når jeg gik i seng! Suppen til aftensmad var så god at jeg måtte dele lidt med mine drenge! og når lækkersulten meldte sig om aftenen var det tid til at snuppe dagens sidste Smoothie med vanilje - helt perfekt. 

Efter de 5 dage har jeg bare lyst tl at planlægge den næste juice kur! Jeg kan ikke få armene ned - min hud stråler, jeg er faktisk frisk om morgenen når uret ringer og jeg føler mig mere klar og fyldt af ny energy.

Du kan læse mere om Living Superfood og deres skønne økologiske juicekure på www.living-superfood.dk - De bruger udelukkende skånsom slowjuice og derefter lynfrysning, for at bevare alle vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer.

De varmeste sommer hilsner,

Louise / goyogi.dk

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK