NYT BRAND: Danske Bella Beluga hos GOYOGI

Det er en absolut fornøjelse at introducere danske Bella Belugas yoga og fitness tøj i vores butik og online. GOYOGI og Bella Beluga deler samme vision om, at yoga er for alle og at vi alle fortjener personlig, fysisk og mental velvære.

”Din praksis er der, hvor alting handler om dig –
Yoga er der, hvor alting forenes og handler om os” - Betina Stub Thygesen har en klar mission for Bella Beluga at promoverer kvalitet og velvære igennem hendes yogaundervisning og designs.

Bella Beluga blev grundlagt i 2014 af Betina, som underviser egne yogaretreats og yogaworkshops rundt om i Danmark. Kollektionerne designes af Betina selv, mens produktion finder sted hos udvalgte små leverandører, primært italienske. Udover at være utrolig blødt, lækkert og strækbart, har Bella Belugas yogatøj fokus på åndbarhed, antibakterielle, svedtransporterende og hurtigtørrende kvaliteter.

Yogatøjet er strikket af det antibakterielle og hurtigttørrende signaturmateriale Dryarn. Antibakterielt betyder, at dit træningstøj ikke kommer til at lugte efter let brug - heller ikke på den lange bane. Du behøver ikke at vaske så ofte og tøjets meget lange levetid er yderligere med til at gøre din træningsgarderobe bæredygtig.

Få 20% introduktionsrabat på alt Bella Beluga til fra d. 23. februar til og med den 1. marts 2020. Brug koden: Seamless

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

908 DKK 1.135 DKK