Behandlingsevent med fysioterapeut, psykoterapeut og coach Iben Grønning

 
Tænker du, at du nok skal lære at leve med stramhed i kroppen efter bryst operation?
Kom til behandlingsevent med fysioterapeut, psykoterapeut og coach Iben Grønning – og oplev hvordan du kan få din krop tilbage.
FÅ DIN KROP TILBAGE

Tid: torsdag d. 16.03.17 kl. 19-21

Sted: Ry fysioterapi og sundhedshus

Pris: gratis

Tilmelding: ibengronning@faadinkroptilbage.dk

OBS få en gratis behandling på aftenen.

Tilmeld dig på ovenstående adresse

”Allerede efter to behandlinger kunne jeg mærke en markant smidighed i min højre side (den side hvor brystet er fjernet og mit bindevæv er blevet meget stramt), der udover blev den konstante smerte også meget mindre. Opdagede pludselig at ved at lære selv at trykke lidt som Iben havde lært mig, kunne jeg ugerne imellem Ibens behandlinger faktisk selv gøre en stor forskel.
Har nu lært at jeg ikke behøver at acceptere min stivhed og smerte, men at der faktisk kan gøres noget
”. 
Susanne

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.