Aromaterapi fra Yogamood

Få velvære gennem aromaterapi! Yogamood's AUM  produktserie er omhyggeligt udviklet ud fra de aromaterapeutiske principper og med omhu til at forkæle sanserne, når du trænger til et mood-boost i hverdagen.
 
Yogamood tilbyder tre forskellige duftnoter, Activate, Unify og Meditate. Tilsammen former de tre dufte AUM, som repræsenterer tre forskellige stemninger i yogaen: Aktivitet, balance og meditation.
 
Aromaterapi
 
Brugen af æteriske olier i yoga og meditation daterer flere tusinder år tilbage. De dejlige aromaer og deres naturlige helbredende effekt kommer fra de botaniske virkemidler og aktive antioxidanter. Æteriske olier kan balancere, opløfte eller berolige sindet alt efter hvad du ønsker de skal understøtte. 

Æteriske olier kommer fra planter, blomster og træer og har alle hver deres unikke egenskaber og medicinske virkemåder, f.eks. virker eukalyptus opløftende og lavendel beroligende. Når de æteriske duftnoter passerer luftvejene, kommer noterne direkte i kontakt med vores hukommelsescenter, og vi responderer instinktivt og sættes dermed i en ønsket stemning.
 
I AUM Body Olie og Body Scent finder du berigende mandelolie, nærende E-vitamin og 100 % rene æteriske olier. De æteriske olier stimulerer kroppens sanser på forskellig vis og støtter den stemning du ønsker. Body Scent kan benyttes når du er på farten på dine pulspunkter, og Body Olien kan benyttes før yoga og meditation, efter badet, som massageolie, hårkur eller når du har behov for at forkæle dine sanser. Body Mist kan du benytte som et naturligt alternativ til parfume eller til at sætte en stemning i hjemmet, som roomspray.

1 kommentar

kommer heldragter hjem igen? de er udsolgt skriver I..😥

Birgitte 29 april, 2020

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK