Forår hos goyogi.dk - masser af lækkert yogaudstyr

Det er ved at være forår og det betyder masser af skønt yogatøj og yogudstyr på hylderne hos goyogi.dk - Vi har brugt vinteren på at udvælge de smukkeste leggings og toppe til din yoga træning samt de bedste yogamåtter og praktiske tasker der vil gøre turen til og fra studiet så behagelig som muligt.

Jeg var i sidste måned på mit første yoga retreat i Marokko sammen med min tidligere Bikram Teacher fra London. Det var en utroligt oplevelse med masser af yoga, skøn mad og muligheder for at møde de søde mennesker der bor og arbejder i landet. Vi besøgte et lille sted hvor enlige kvinder arbejde med at lave Argan Olie og vi fik lov til at følge dem et par timer. De enlige kvinder, hvor manden enten er død eller hvor de er blevet skilt, må efter de lokale love ikke arbejde. Men det er nødvendigt for at overleve og disse kvinder har fundet sammen og skabt en lille "fabrik" hvor de laver noget af de skønneste produkter man kan forestille sig. Billedet ovenfor viser min tålmodige læremester der var meget overbærende med sin lærling. 

Hjemme igen arbejder jeg nu med fornyet energi på at goyogi skal blive endnu bedre. Lige nu er der masser af skønne forårsnyheder fra Manduka og Onzie og der er ikke længe til at kollektionerne fra K-DEER og Moonchild Yoga Wear kommer i webshoppen. 

Vi har også mange andre spændende ting vi arbejder på mellem at pakke varer til vores søde kunder (og dyrke lidt yoga). Efter vores 2 måneder med fysisk yogabutik i Fisketorvet har vi fået blod på tanden og vi leder efter de helt rigtige lokaler til at kunne åbne goyogi butikker snart igen. I mens må I endelig følge med på Facebook og Instagram samt via vores nyhedsbrev - vi skal nok holder jer opdateret med masser af skønne tilbud og spændende artikler om jeres favorit træning.

I februar 2016 åbnede vi vores første "studio store" som er en del af studiet hos Bikram Yoga Aarhus. Her finder du et lille udvalgt af de bedste produkter til din hot yoga træning. Butikken er åben 30 minutter før og 30 minutter efter hver time, så smut forbi holdplanen hos Bikram Yoga Aarhus inden du kommer forbi. Er du i tvivl om vi har lige det du søger så send en mail til support@goyogi.dk 

Lige nu kører vi med stort udsalg på KORAL for at gøre plads til et nyt mærke der kommer til goyogi.dk inden sommer. Så skynd jer forbi siden med tilbud og snup et par fede yoga leggings eller en lækker top. 

De varmeste hilsner fra Louise & team goyogi!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.