Kom med på Juicekur med goyogi.dk og Juicery

Vil du med to friske kvinder - Louise fra goyogi.dk og Theresa fra Juicery - på en lækker 3-dages juicekur i februar?

Har du lyst til masser af fornyet energi, strålende hud, et kæmpe boost af vitaminer og selvforkælelse, en ren og let krop?

Juicery har sammensat en fantastisk juicekur med helt frisk koldpresset økologisk juice, mineraldrik og ekstra sunde lækkerier til de tre dage. Juicekuren leveres hjemme hos dig på køl - og fragten er gratis.

Juicekuren foregår hjemme hos dig selv. Her på siden vil vi dele gode råd ift juicekuren, stimulerende yogaøvelser, erfaringer - og du er velkommen til også at bidrage med opslag og feedback. 

goyogi.dk vil overraske og glæde jer med særlige tilbud og overraskelser til heldige vindere blandt jer som deltager i juicekuren :-)

Juicekur Deluxe:

5 juice til hver dag a 473 ml - alle med maksimalt indhold af grøntsager:
1. Happy Green – Agurk, spinat, selleri, hvedegræs, ingefær, lime og citron
2. Beautiful Beet – Agurk, rødbede, ananas, æble, grønkål, ingefær og citron
3. Green Green – Agurk, palmekål, blegselleri, grønkål, ingefær, lime og persille
4. Sunshine – Gulerod, æble, appelsin, gurkemejerod og citron
5. Beautiful Beet – Agurk, rødbede, ananas, æble, grønkål, ingefær og citron

1 White Dream til om aftenen:
Mandler, sesamfrø, græskarkerner, afskallede hampefrø, vand, vanillepulver, himalayasalt

Herudover medfølger probiotics, kokosvand, citroner til hydrerende og udrensende citronvand, koldpresset olie af højeste kvalitet (drikkes med juicen da flere af vitaminerne er fedtopløselige og bedst optages med lidt sundt fedtstof), epsomsalt til fodbad eller karbad, koffeinfri urtethe fra Pukka samt en snack til fjerdedagen når du igen skal starte med at spise. Alt af bedste kvalitet.

NB: Har du meget sensitivt blodsukker og vil undgå frugt, kan du istedet få vores Juicekur Supreme hvor al juice er 100% grønsager med lidt citrus. Lad os blot vide på hej@juicery.dk når du bestiller.

BONUS PRÆMIE fra Juicery: Når vi når op på 50 personer, vil vi udlodde én gratis 3 dages juicekur blandt alle jer som er med. Denne kan du selv benytte på et senere tidspunkt i 2016 eller du kan vælge at give den i gave til en veninde, kollega, din mor, din far, din kæreste, bedste ven... Du vælger selv :-)

Du bestiller og er med disse tre dage ved at: 
1. Overføre 1495 kr til Juicery via MobilePay på tlf 30963098 eller bankoverførsel til reg.nr. 9202 og konto 2072471892.
2. Sende en mail til hej@juicery.dk med 
- navn og adresse til levering af juicekuren

Herefter vil du modtage en bekræftende email fra os med en vejledning og gode råd til dagene op til din juickur, de 3 dage på selve juicekuren, samt dagene efter.

Vi glæder os så meget og håber at du vil være med!

Om Juicery
Juicery producerer frisk koldpresset økologisk juice. Vores kunder er private, virksomheder, konferencer og andre events hvor man ønsker sund forplejning. Camilla og Theresa er kvinderne bag. Theresa er på juicekur sammen med jer disse dage og glæder sig! Hun har god erfaring med juicecleanses, optimal ernæring og en kæmpe passion for sund juice og kost!

Om goyogi.dk 
goyogi.dk er Skandinaviens førende onlinebutik indenfor tøj og udstyr til hot yoga, bikram yoga, pilates, løb og fitness. Fokus er på de flotteste design og bedste produkter til din træning. Louise er kvinden bag firmaet og er med disse tre dage - og glæder sig!

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.