Gå til indhold
FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR.
FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR.

goyogi.dk åbner butik i Fisketorvet 1. november 2015

OBS: Butikken i Fisketorvet er lukket pr 31/12/2015 - vi har åbnet ny butik på Østerbro - Læs mere her: https://goyogi.dk/blogs/news/goyogi-copenhagen-opening-soon 
Vi er så glade for at kunne bekræfte vi åbner butik i Fisketorvet Shopping Center efter goyogi.dk er blevet kåret til vinder af konkurrencen "Win Your Own Store" 2015.
*
Og vi har tænkt mig at gøre alt for, at butikken bliver en succes, så goyogi.dk kan blive på Fisketorvet, efter den gratis husleje er udløbet. Målet har hele tiden været at åbne en fysisk butik i de store danske byer, og vi glæder os til at kunne give vores kunder i københavns-området mulighed for at se og prøve vores produkter i vores første fysiske butik.
*
På Fisketorvet tror man, at goyogi-butikken bliver en succes. Det er anden gang, at Fisketorvet hjælper en iværksætterforretning ud over rampen med et gratis butikslokale – sidste år vandt kasketbutikken Capstore, der stadig huserer i centret.
*
»Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det også er en investering for os at give gratis leje i en måned. Derfor har vi nøje udvalgt det stærkeste koncept i forhold til, hvad vores kunder efterspørger. Den moderne forbruger efterspørger i højere grad unikke mærker, kvalitet og køber ind til en bestemt livsstil. Og det er præcis det, som goyogi tilbyder,« siger Jacob Bannor, centerchef på Fisketorvet.
*
Han har været med til at kåre goyogi som vinder sammen med de øvrige jurymedlemmer; Anders Forup, stifter af smykkevirksomheden Handcrafted CPH, Dorthe Mathiesen, stifter af plakatdesignvirksomheden Vissevasse, og Christian Walther, formand for Dansk Iværksætterforening.
*
goyogi.dk var oppe imod 65 andre iværksætterkoncepter i konkurrencen og åbner sin "Concept Store" i Fisketorvet den 1. november 2015.

 

Forrige artikel Start din meditationspraksis

Kommentarer

Louise (goyogi.dk) - april 5, 2016

Hej Klaudia, pop-up butikken i Fisketorvet er lukket. Vi leder efter nye lokaler og hold øje med siden her. MVH Louise

klaudia - marts 30, 2016

is it possible to buy via webshop and pick up the order in the shop in Fisketorvet?

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter