Hvilken Manduka yogamåtte skal jeg vælge?

Det er vigtigt at vælge den rigtige yogamåtte og der er mange faktorer der spiller ind. Hvilken type yoga dyrker du? Skal du transportere den til og fra studiet? Bruger du yoga hånklæde ovenpå måtte til hot yoga? Og endeligt er valget af din nye yogamåtte personligt mht. stil, farve osv.

Det kan være svært at vælge og specielt sin første yogamåtte. I dette indlæg vil vi give dig en oversigt der gør dit valg lettere.

Hos goyogi.dk finder du yoga måtter og udstyr fra producenten Manduka. Vi har valg at sælge Manduka yogamåtter ud fra vores egen erfaring med brugen, holdbarheden og bæredygtigheden af mange forskellige producenter. Manduka’s vison og design af yogamåtte er et resultat af et tæt samarbejde mellem professionelle yoga instruktører fra hele verden og hver Manduka yoga måtte har sine egne unikke fordele.

Yogamåtter til hjemmebrug eller i yoga studiet

Første ting der er vigtig at overveje når du skal købe ny yogamåtter er hvor du skal bruge den. Er det udelukkende der hjemme eller i yoga studiet? Skal du transportere den frem og tilbage på cykel eller kan den opbevares i studiet? Skal den med på rejser til udlandet og kunne foldes sammen i din kuffert? Alle disse ting er vigtige at tænke på.

Er det vigtigt for dig med optimal støtte for dine led anbefaler vi vores Manduka PRO yogamåtter. De er 6mm tykke og giver dig den ultimative support under din træning. Dette er også yogamåtten der er kendt som verdens bedste yogamåtte – omtalt af yoga instruktører verden over. PRO måtten får i to længder 180cm og 216cm samt i mange smukke farver. Denne yogamåtte bliver bare bedre og bedre med tiden og har livstidsgaranti.

Manduka eKO Lite yogamåtterne er lavet af natur gummi og giver god støtte samt et rigtig godt grip.

Vil du have en lettere yogamåtte til brug i studiet, hjemme eller på rejse så er Manduka PROlite det naturlige valg. Dette er en lettere udgave af PRO måtterne, lidt smallere og tyndere og så vejer den under 2kg. En meget alsidig yogamåtte med samme livstidsgaranti som storebroren.

En super let rejsemåtte

Elsker du også at rejse og kan du ikke undvære at træne mens du er væk? Så er vores nye eKO SuperLite yogamåtte til rejsebrug din nye bedste ven. Den giver godt grip trods sine kun 1,5mm tykkelse og så kan den som den eneste yogamåtte foldes sammen.

Kombineret studie- og rejsemåtte

Vil du have mere støtte og har plads i baggagen er eKO Lite det bedst valg. Ønsker du endnu mere støtte og komfort er PROlite et naturligt valg.

Uanset hvilken yogamåtte der passer bedst til dig så er vi sikker på du bliver rigtig glad for din nye Manduka yogamåtte – designet af yogier for yogier.

Download vores visuelle Manduka yogamåtte guide ”Find your soulmat”

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.