3. advent - yoga skaber ro

3. advent - yoga skaber ro

De 4 adventssøndage er oprindeligt tiltænkt som en tid til fordybelse. Måske har du brug for at stoppe op og tage en pause i mellem al juletravlhed og gaveræs? Du kan skabe ro med yoga, og vi har spændende læsning som kan guide dig frem til hvordan du får det bedste ud af din yoga og livsenergi.
 

Lysfest
Luciadag, også kaldet lysfest, fejres midt i december måned. Lucia betyder nemlig 'lys' og det ses især her i norden hvor man bringer de levende lys i fokus. Måske kan du selv skabe lysstemning i hjemmet til din advent fordybelse?

Glædelig jul - Team GOYOGI

 

Ayurveda bog

Maria Juhl
Ayurveda - Følg naturens rytme. 
Denne bog guider dig til hvordan du kan bruge dine kræfter til at få mere livsenergi ved at følge naturens rytme. Køb bog eller se mere klik på billedet. 

 

lev mere kæmp mindre bog

Maria Juhl
Lev mere kæmp mindre.
Bogen tager udgangspunkt i selvudvikling og udfordrer dig i dine vaner og tankemønstre. Bogen indeholder opgaver som bringer indsigt i den ayurvediske livsstil samt yderligere inspiration. Køb bog eller se mere, klik på billedet. 

 

Skab din egen lysfest stemning derhjemme med lys fra Design Letters

Design LettersDesign Letters


Skal du på julegaveshopping, eller daglig indkøb? så hold dine hænder rene med denne fine dispenser fra Design Letters. Dispenseren har en perfekt størrelse til tasken. 

HåndspritHåndsprit

Dette stilrene stofnet er skabt i sirligt og ikonisk design og i 100% Oeko-Tex® bomuld. Tag det med på indkøb, eller brug det til opbevaring. 
TotebagTotebag

Design Letters

 

Shop Design Letters

 

Tilbage til blog