KONKURRENCE: Vind hotyoga startpakke fra goyogi.dk

Står du og mangler nyt yogaudstyr? Vind et komplet hotyogapakke med udstyr fra goyogi.dk.

 

Det danske goyogi.dk er en dansk online butik, der har en mission om at levere yogaprodukter af høj kvalitet til det europæiske marked - og de forsøger at udvælge de bedste produkter, der gør din yoga træning så behageligt og inspirerende som muligt.


Manduka PROLite

Denne yogamåtte er til dem som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort, men stadig har brug for en lettere yogamåtte end storebror Black Mat Pro. ProLite findes desuden i en række inspirerende farver. En yogamåtte med komfort og greb som ingen andre lettere måtter kan tilbyde. Desuden giver fabrikanten livstidsgaranti på denne yogamåtte. Manduka ProLite er produceret for at kunne tages med overalt og gøre alt på.

Yogitoes yogahåndklæde
Håndklæder til Bikram yoga og Hot yoga skal være skridsikkert. Yogitoes er producenten bag de mange flotte yoga håndklæder du finder online på goyogi.dk Farverne giver energi og inspiration til at yde sit bedste, samtidig med at de opsuger sved og sørger for man ikke glider rundt under træningen. Yoga håndklæderne er produceret med stor omtanke for miljø og mennesker. Derfor er hvert Yogitoes håndklæde lavet af ikke mindre en 8 plastik flasker. De smukke, levende farver er skabt ved hjælp af AZO, bly og tung metal-fri farvestoffer for at beskytte vores medarbejdere, vores kunder og vores miljø.

Kleen Kanteen
Klean Kanteen flasker og drikkedunke forener design med miljørigtige materialer, så du altid kan drikke frisk rent vand med god samvittighed. Vores flasker er nemme at rengøre og er håndlavet af det bedste 18/8-rustfri stål. De kan holde hele livet og tåler vejr, vind og en tur i opvaskemaskinen. Gør noget godt for dig og for miljøet og sig NEJ til plastik flasker og gør det med stil!

 

Konkurrencen kører frem til 30. september 2014 i samarbejde med Outdoor Traning og du kan deltage her

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.