Yoga gave til Mors Dag 2016

Yoga gave til Mors dag
*
TILBUD UDLØBET. Der er ikke længe til Mors Dag (8. maj 2016) og det fejrer vi hos GOYOGI.DK med en gratis børne-yogamåtte* fra Manduka sammen med dit køb af en Manduka voksen måtte. Skynd dig at sige det til din far - så er der både gave til dig og din mor på Mors Dag i år!
*Tilbuddet gælder de første 20 køb af Manduka Yogamåtter og du skal skrive i note feltet Børnemåtte + Farve for at få den gratis børne-yogamåtte med.
Ring eller skriv til support@goyogi.dk hvis du har spørgsmål om tilbuddet.
*
ENGLISH
OFFER HAS ENDED. To celebrate Mothers Day (8th May in Denmark) GOYOGI.DK will be offering a FREE* Kids Yogamat along with all purchased of a standard Manduka mat. So hurry up and tell your Dad about this amazing offer and there will be a new yoga mat for both you and your mom on Mother's Day this year!
*Free kids mat offered to the first 20 customers who buy a standard size Manduka mat and mention "Kids Mat" + color in the notes field at check-out.
For any questions about this offer feel free to email support@goyogi.dk

2 kommentarer

Kære Kristina,
Tak for din besked og for din mail.
Vi nåede at pakke en gratis børnemåtte med til dig – håber der er en ny lille yogi der bliver glad for den.
KH Louise / goyogi.dk

Louise (goyogi.dk) 25 april, 2016

Kære GoYogi
Jeg så jeres opslag på Facebook omkring mors dag og en gratis børnemåtte og skyndte mig at bestille en Mandukamåtte hos jer. Jeg kunne dog ikke se, at jeg skulle skrive noget om det, så jeg bestilte blot. Jeg har her til aften modtaget en mail om, at I har afsendt ordren og ser i det samme en anden mail fra jer, hvor I skriver, at man skal skrive i kommentarfeltet, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at få en mors dags gave – så nu ærgrer jeg mig vildt over, at jeg ikke er med i ‘konkurrencen’ om en af de 20 børnemåtter.

Jeg ved ikke, om I kan gøre noget ved det, men jeg havde brug for at vise min ærgrelse..

Mange hilsner,
Kristina

Kristina Jensen 17 april, 2016

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.