Partner - Julie Sichlau / Art of Heart Yoga

Foruden at være GOYOGIs SoMe assistent, er Julie også yogalærer og grundlægger af Art of Heart Yoga. Hun underviser dels sine egen yoga og meditationsforløb og er fast yogalærer i The Yoga Flat, Pakhus Yoga og hos NOR Nordic Health House i København. Hun er en kreativ skribent og en naturelskende kvinde. Hendes undervisning er karakteriseret af at lege med livets poesi, som kan udtrykkes med temaer fra yogaen og de mystiske traditioner. Hun ønsker at skabe glæde på yogamåtten, som bliver bragt med ud i verden efter yoga sessionen er slut i studiet eller på et af hendes transformerende retreats i Danmark eller udlandet.

Julie har en dyb kærlighed for det dynamiske, meditative flow, hvor vi kan udtrykke os kreativt og have det sjovt. Hun underviser dedikeret og med refleksion i sin egen praksis, som giver dig følelsen af nærvær og tillid. Yoga i sin åndelige forstand har altid været en del af Julies liv, hun har mediteret, skrevet dagbog og chanted siden hun var barn. Hendes fysiske yogapraksis begyndte senere på hendes rejser til USA og Asien. Yogaen blev hurtigt en del af hende. Både til at opbygge styrke og fleksibilitet, men også at finde tilbage til sig selv og skabe mere plads til balance og kærlighed.

Julie arbejder med forskellige temaer, hvor hun videregiver sin kærlighed til yogaen og livets rytmer. Hun siger: ‘Vi er kollektivt kaldet til at genfinde kontakten til vores krop, vores intuition og strømningerne i ​​vores hjerter. I en verden fuld af misforståelser, fordomme og dybe sår mellem mennesker, begynder healingen når vi genforenes med vores egen indre natur. Den natur, som ønsker at fejrer livet, aktiverer drømmende, tænde vores passion, forvandle os, og som opfordrer os til at møde op i livet med ydmyghed, spænding og glæde.

 www.artofheartyoga.com

 

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

1.135 DKK 1.418 DKK