Partner

Partner - Mind and Body Lab/ yoga studie

Mind and Body Lab/ yoga studie

Mind And Body Lab’s formål er at skabe nærvær. De arbejder med integrationen mellem krop og sind – og hjælper dig med at skabe simple vaner for at leve et sundt og afbalanceret liv. De hjælper dig med at finde dit fokus inden et vigtigt forretningsmøde, at bringe balance i din krop efter en fødsel eller med blot at være et åndehul, hvor du slappe af og trække vejret helt ned i maven.

I deres nyåbnede lab på Østerbro tæt ved Svanemøllen kan du møde de forskellige undervisere og vælge den time, som passer til netop dine behov: Stress Relief, Mindful Yin, Dynamic Hatha, Vinyasa og meditation.

Mind And Body Lab er for alle. Du behøver ikke at kunne stå i en downward facing dog med begge hæle i jorden, være veganer eller eje det nyeste Manduka udstyr for at være med på deres hold. Deres mantra er: ”Hvad du ikke ved skal vi nok lære dig - og der er sikkert også en ting eller to som du kan lære os. Hvis ikke om yoga, så om livet og dine behov.”

Mind And Body Lab tilbyder også yoga og meditation til mindre og større virksomheder og hjælper dem med at udvikle ledelsesstrategier, der styrker kulturen i virksomheden og som engagerer medarbejderne til at blive gladere, mere innovative, fokuserede og effektive.

Du finder Mind And Body Lab på Nygårdsvej 27, 2100 København Ø.

www.mindandbodylab.com

Events kalender