Partner

Partner - Lakshmi Danmark

Lakshmi Danmark

Økologiske hudplejeprodukter – baseret på livets videnskab

Lakshmi sælger 100% økologiske hudpleje- og kosmetik produkter baseret på Ayurveda.

Som videnskab afdækker Ayurveda sammenhængen mellem huden, alle elementer i din krop og dine vitale processer. Fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige. Vores hudplejeprodukter er alle målrettet disse processer.

Der er således økologiske cremer til ansigtet, tilpasset den enkeltes Dosha. Der er også ayurvediske hårplejeprodukter, en lækker kosmetik serie samt produkter til udrensning og genopretning - og frem for alt - til glæde.

Derudover er der mange effektive aromatiske produkter som massageolie, essentielle olier og synergier. Anvendt til huden gendanner de vitalitet og aktiverer mikrocirkulationen i huden. De antiseptiske og baktericide egenskaber forhindrer eller forbedrer mange hudproblemer. Alt sammen for at give din krop den ro og velvære den fortjener. Disse aromatiske produkter kan bruges i badet, til massage, til fødderne eller til inhalering. De indeholder ingen syntetiske komponenter eller parfume. Alle vores æteriske olier er således 100% aktive.

Lakshmi’s produkter er 100% økologiske, bioaktive og indeholder kun naturlige ingredienser, olier og ekstrakter. Vores unikke hudplejeprodukter kombinerer således det økologiske med ayurvedisk visdom, sammensat med den mest avancerede kosmetiske viden.

Resultatet er en ekstraordinær hudpleje- og kosmetiklinje udviklet og produceret med glæde, kærlighed og respekt.

www.lakshmi.dk

Events kalender