Partner

Partner - Astanga Yoga Society Roskilde

Astanga Yoga Society Roskilde

Astanga Yoga Society Roskilde (AYS). AYS´s mission er at invitere dig ind i yogaens fantastiske verden og inspirere dig til et sundere liv med en større kropsbevidsthed. Yoga er ikke kun en praksis hvor du kommer i god fysisk form. Det er meget mere end det. Det er blandt andet også en opmærksomhedspraksis, hvor du gradvist bliver mere bevidst om dit åndedræt og dit mentale velvære.

Du vil i vores studio opleve at kunne praktisere med fuld koncentration. Vi sætter pris på stilhed i yoga rummet (shalaen) så du har mulighed for at trække dig tilbage og praktisere uforstyrret fra hverdagens hektiske liv. Vores studio er indrettet med omtanke for dig og din praksis. Derfor har vi også valgt at indrette vores studio med fokus på rummelighed og forskellighed. Der er måtter, blokke, bælter og tæpper til rådighed for din praksis.

Hos AYS er alle velkomne uanset kendskab til yoga eller ej, om du er mand eller kvinde, barn eller voksen, smidig eller usmidig – AYS er et studio for alle, uanset form eller størrelse.

Vi lægger vægt på, at det ikke er smart yogatøj eller vilde yogastillinger der imponerer, men en praksis hvor du som udøver, oplever en indre ro og styrke, som du kan tage med dig ud i hverdagen. 

Som undervisere assisterer vi dig stille og roligt igennem din praksis - med dig i fokus - så du gradvist vil opleve et forbedret fysisk og mentalt velbefindende. Det er vigtigt for os at du føler dig velkommen og tryg uanset om du har praktiseret yoga før, er helt nybegynder, eller bare vil snuse til hvad yoga egentlig er for noget.

Vi vil gerne inspirere dig til at udforske de helbredende værdier som ligger i at bruge kroppen, til at finde den indre styrke hvor koncentration, tillid og tryghed er i fokus.

Vi tilbyder en bred palette af yoga: Astanga yoga (begyndere, let øvede, for løbere), Yin Yoga (vi har 4 klasser, hvoraf én klasse er stille og én klasse er med MFR), Restorativ Yoga, Børneyoga, Gravidyoga og Pranayama/Meditation.

www.aysroskilde.com

Events kalender