Partner

Partner - Arhanta Yoga Ashrams

Arhanta Yoga Ashrams

Arhanta Yoga® er en international yogaskole, der startede op i 2009 for at udbyde internationalt akkreditererede kurser og uddannelser inden for yoga og samtidig bibeholde autenticiteten fra den antikke lærdom. Siden begyndelsen har mere end 800 yogalærere besået uddannelsen hos Arhanta Yoga Ashrams.

Akkreditering – RYS 200, RYS 300 & RYS 500
Vi er anerkendt som Registered Yoga School (RYS) hos Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association og CRKBO (Holland). Vores kurser møder og overgår de internationale standarder på 200 timers og 500 timers uddannelse. Vores certificering er anerkendt hos alle større yogainstitutioner, yogasammenslutninger og forsikringsselskaber.

Vores mission
Vi tror på de gamle principper og styrker i klassisk yoga og vores mission er at dele vores viden og passion for yoga og autentisk vedisk filosofi.

I vores traditionelle ashrams i Indien og i Holland og vores tilknyttede centre verden over underviser vi i den autentiske lærdom bag klassisk yoga uden at ændre på den. Vores mål er at vejlede dig til at praktisere yam og niyam som en livsførelse og for at hjælpe dig til at finde balance og fred i livet.

Vi ønsker at hjælpe mennesker med at udvide deres spirituelle bevidsthed, og vi ønsker at opmuntre alle vores studerende til at sprede deres viden om yoga og deres forståelse af kærlighed, medfølelse og fred.

www.arhantayoga.dk

Events kalender