2019-07-04, FIND DIN BALANCE I ET LIV I FLOW - FOREDRAG OG YOGA

Gratis foredrag og yoga hos GOYOGI torsdag den 4. juli kl. 18.30 - 20.00

Mød Maria Abildgaard, som vil holde et oplæg omkring sin egen rejse fra en periode som stressramt med angstanfald til at finde balancen i sit liv igen.

Yoga blev det anker, som fik Marias balance tilbage i vater igen i et liv med små børn, mand og to fuldtidsjobs. Maria fandt først Yin yoga for at få tempoet helt ned, men ret hurtigt fandt hun Power yoga’en, som med sine glidende bevægelser i takt med åndedrættet tvang Maria til at være 100 % tilstede lige der.

Angst og stress blev lige så langsomt en meget lille del af Marias liv, for til sidst helt at være en fjern gæst, som dog fortsat forsøger at komme på besøg. Heldigvis er der blevet langt mellem besøgene.

Maria har i dag en stor værktøjskasse med redskaber, som hjælper hende, hvis stress og angsten banker på igen. Yoga fylder meget i den værktøjskasse, men der findes også mange andre rare ting i den kasse.

Efter 30 min. oplæg, vil Maria guide dig igennem et 30 minutter Power flow, hvor vi med hjælp fra vores åndedræt glider fra stilling til stilling. I Power yoga er fokus på vores åndedræt, som hjælper og guider os videre fra stilling til stilling. Du vil derfor opnå en tilstedeværelse i hver enkelt asana og tankemylderet bliver sat på pause i dit flow. Power yoga arbejder med at finde balancen, så selvom det er en YANG inspireret tilgang til yoga, fylder YIN og roen også i en Power yogaklasse. Vi kan ikke være det ene uden det andet. Balance er nøgleordet. 

Alle kan deltage, også selvom du aldrig har prøvet yoga før. De fleste kender til et liv med fart på, så aftenen er i høj grad for dig, der ønsker at høre fra en anden, hvordan man kan skabe balance i en hverdag, som foregår i et højt gear. 

Masterclassen starter med en Pranayama og slutter med Savasana. Medbring gerne din egen yogamåtte. 

Der er et maksimum antal deltagere på 15. 

Om Maria - Maria Abildgaard er RYT 200 i Power Yoga fra yogauddannelsen ved YOGA HUSET Aalborg. Maria bor og arbejder i Aalborg og underviser flere klasser om ugen, både i Power yoga, HOT yoga, Flow yoga og Restorativt yoga for Aab. I Marias klasser er alderen fra 11-75 år, hvilket i høj grad bevidner, at Power yoga er for alle uanset alder. Maria er ambassadør for Goyogi og har sin egen blog, hvor du kan lære Maria bedre at kende www.mariaabildgaard.dk

GOYOGI SPECIALS

Har du set vores nye bundles?

Begynder Yoga Bundle

Begynder Yoga Bundle

828 DKK 1.036 DKK