26. Januar 2019 Arrangør: GOYOGI

Community Yoga i Aarhus med bodyART workout

Vi er så glade for at kunne byde velkommen til en skøn og gratis Community Yoga time i vores hyggelig butik i Aarhus d. 26. Januar 8.45-10.00. Community Yoga udbydes i samarbejde med lokale yoga undervisere og yoga studier og er gratis. Tilmelding nødvendig.

BodyART® træningen er en holistisk, sundhedsorienteret og funktionel helkrops træning som forener bevægelseselementer bl. a. fra Yoga, Thai-Chi, Do-In, Qigong, Pilates, Dans. Der anvendes desuden elementer fra den klassiske styrketræning og fysioterapien. 


BodyART® træningen følger forskellige energiformer baseret på:

·       De fra Fjernøsten kendte Yin & Yang principperne

·       De fra den Traditionelle Kinesiske Medicins kendte 5 elementer som jord, træ, ild, metal og vand

 

Denne bevægelsesform er for dig, som ønsker at få trænet din krop igennem, som ønsker at udfordre din fysiske & mentale udholdenhed og flytte dine grænser. Øvelserne kræver indre fokus med fordybelse og er både styrkende og terapeutiske med en afstressende effekt. Du kommer til at opleve en harmonisk samspil og synergi mellem din vejrtrækning og alle din bevægelser. Træningen øger din mobilitet og stabilitet i leddene, varmer dig fra indefra og sætter gang i din forbrændingen. BodyART® træningen afsluttes altid med afspænding.

Medbring gerne din egen yogamåtte til denne klasse. 

Det er gratis at deltage – du skal blot huske at tilmelde dig på goyogi.dk ved at "købe" en billet her på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos GOYOGI til gratis Community Class. 

Namasté

Team GOYOGI ♥