26. Oktober 2018 Arrangør: Julie Sichlau / Art of Heart Yoga

Yoga workshop

Currents of the Heart workshop med Pernille Aven Lupai og Julie Sichlau, fredag d. 26. oktober 2018, kl. 19.00-21.00 hos The Yoga Flat, Christianshavn.

Vi varmer op til vores Bali retreat i marts 2019 med en række workshops i Købehavn. Her kan du møde Pernille og jeg og mærke effekten af yogastrømningerne igennem vores flow, mantra og yoga nidra. De som deltager i en af disse workshops får samtidig mulighed for at købe retreaten til Early Bird pris.

Currents of the Heart eller “Livets bølger”, vil tage dig gennem dybe strømme, stormfulde farvande og tavse floder. Når du mærker, følger og lytter til dit disse strømninger, vil det gøre dig endnu mere nærværende i livet og alle de oplevelser det bringer, selv når du bliver udfordret og bevæger dig i ukendte farvande.

På denne workshop vil vi møde begrænsninger og fordomme i os selv, der holder os tilbage fra at omfavne vores mål og drømme igennem asanas (yogastillinger), historiefortælling og yoga nidra. Dette giver os rum til at opleve, hvad det virkelig vil sige at lytte til vores hjerters hvisken og lade livet bevæge sig frit.

Lad Pernille og Julie guide dig gennem en historie fra de ældgamle yogatraditioner, som stadig er gældende i dag, giv tid til at fordybe dig i kroppen og start en transformerende rejse.

Alle niveauer er velkomne. Pris: 300 Kr.

Venue:

The Yoga Flat
Christianshavns Torv 2
1410, Copenhagen K

www.artofheartyoga.com

Sale

Unavailable

Sold Out