25. Januar 2019 Arrangør: Julie Sichlau / Art of Heart Yoga

Yoga workshop

Restorativ Vinter Workshop m. Julie & Pernille Aven, 25. januar 2019, kl. 19-21.30 hos The Yoga Flat, Christianshavn.

Vi varmer op til vores Bali retreat med en række workshops i Købehavn. Her kan du møde Pernille og jeg og mærke effekten af yogastrømningerne igennem vores blide yoga, mantra og yoga nidra.

Denne fredag aften byder vi dig velkommen til at deltage i en mild og restorativ yoga praksis, for at genskabe harmoni og balance i krop og sind. Vi lader sterinlys oplyse rummet for at berolige din hvilende krop, og vinterens mørke giver dig mulighed for at dykke dybt ind i din krop.

På denne workshop tager vi dig gennem dybe strækninger, blide sanselige strømme og understøttede yogastillinger, så kroppen kan frigøre spændinger, blive smidigere og slappe af. Gennem chanting af mantraer kan sindet slippe af med hæmmende mønstre og åbne op for det sted, hvor du kan lytte til dit hjertes dybeste strømninger. I slutningen af aftenen vil du dykke ind i en søvnløs drøm, når vi afslutter med en lang yoga nidra. Du vil gå fra yogastudiet med følelsen af nærvær og fornyelse.

Currents of the Heart eller “Livets bølger”, vil tage dig gennem dybe strømme, stormfulde farvande og tavse floder. Når du mærker, følger og lytter til disse strømninger, vil det gøre dig endnu mere nærværende i livet og alle de oplevelser det bringer, selv når du bliver udfordret og bevæger dig i ukendte farvande.

Lad Pernille Aven og jeg guide dig gennem en historie fra de ældgamle yogatraditioner, som stadig er gældende i dag, giv tid til at fordybe dig i kroppen og start en transformerende rejse.

Alle niveauer er velkomne. Pris: 350 Kr.

Venue:

The Yoga Flat
Christianshavns Torv 2
1410, Copenhagen K

Venue:


www.artofheartyoga.com