03. Marts 2019 Arrangør: Julie Sichlau /Art of Heart Yoga

Bali yoga retreat

Currents of the Heart Bali Retreat, 3-9. marts 2019

Currents of the Heart eller “Livets bølger”, vil tage dig gennem dybe strømme, stormfulde farvande og tavse floder. Når du mærker, følger og lytter til disse strømninger, vil det gøre dig endnu mere nærværende i livet og alle de oplevelser det bringer, selv når du bliver udfordret og bevæger dig i ukendte farvande.

Pernille Aven Lupai og Julie Sichlau er utroligt glade for at kunne byde dig velkommen til Gudernes Ø, Bali, fra d. 3.-9. Marts 2019 til et eksklusivt og luksuriøst yoga og meditations retreat.

På denne retreat får du en hel uge fyldt med yoga, meditation og ceremonielle ritualer i en betagende, smuk, og eksklusiv oase tæt på havet. Alt hvad vi gør vil skabe mere nærvær, forbinde dig til din krop og dit hjertes strømninger. På dette magiske retreat vil vi komme tilbage til os selv med 2 daglige yoga sessions (morgen og eftermiddag) samt daglig aften sadhana praksis med meditation og yoga nidra.

Lad Pernille Aven og Julie guide dig gennem din yoga praksis, historier fra de ældgamle yoga traditioner, som stadig er gældende i dag, give dig tid til at fordybe dig i kroppen og starte en transformerende rejse.

Kom med på denne unikke og helt fantastiske rejse til Bali i vores eksklusive, frodige og grønne paradis hos Desa Seni på Bali. Mere info på www.artofheartyoga.com