UDSTYRSPAKKER / BUNDLES

Har du set vores nye bundle builder? Sammensæt fx din yin yoga udstyrspakke og Mix & Match med vores syv smukke Calm farver! Du finder selvfølgelig også udstyrspakker til nybegynderen og måske er vores DELUXE MEDITATION BUNDLE noget for dig, hvis du gerne have et ekstra luksuriøst meditationspude setup!

Du kan også se nærmere på vores Begin Meditation Bundle, hvor du lige nu får 30% i rabat!

Prøv vores bundle builder og sammensæt din egen udstyrspakke

SHOP GOYOGI

1 af 17

The Mantra Collection

1 af 22

LULULEMON HOS GOYOGI?

Ja! Du kan godt shoppe Lululemon hos GOYOGI. Enten i vores showroom i Hellebæk, eller online ved at være tilmeldt vores kundeklub - GOYOGI CLUB.

Det er helt gratis at være være medlem og du kan tilmelde dig allerede i dag og få direkte adgang til en masse fordele og rabatter!

Læs mere her og tilmeld dig her
 • Mariah | ★★★★★

  Energien er det reneste og multifunktionel, lige efter min værdi. Mulighed, at genopfylder af boghvede skaller. Så meget natur material. Man kan mærke kærligheden og passion for yoga univers i shoppen. Calm prana er ret populær her hjemme til at tumle med.

 • Trine | ★★★★★

  God oplevelse - igen. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har købt udstyr hos goyogi. Det går altid hurtigt og glat, og jeg modtager altid lækre produkter af høj kvalitet.

 • Sara | ★★★★★

  Kan varmt anbefale GOYOGI! Der gik ikke engang 10 minutter fra jeg havde lagt en bestilling til varerne var afsendt. De blev leveret dagen efter - endda på en lørdag. Jeg bestilte bl.a. en Zabuton og en Zafu og kvaliteten er helt i top.

Guide: Den gode sidde-stilling

Hvis kroppen bevæger sig, så gør sindet det også. Hvis kroppen har svært ved at finde ro, så har sindet det også.

Derfor er det alfa og omega for din meditationspraksis at finde frem til den helt rigtige stilling for lige netop dig. 

Læs vores guide til den gode siddestilling her

GOYOGI CLUB

Vil du være en del af GOYOGI og have en lang række fordele når du shopper yogaudstyr og yogawear på goyogi.dk? Så tilmeld dig GOYOGI CLUB. Det er helt gratis og sikre dig både fri fragt, nedsatte priser og adgang til særlige brands og kollektioner - når du er logget ind.

 • Yogi

  Hos GOYOGI finder du alt hvad du skal bruge i din individuelle og personlige yogapraksis. Læs vores måtteguide og kom godt fra start, eller udvid dine asanas ved at bruge støttende elementer som bolsters, yogabælter eller en mantra mala.

  GOYOGI CLUB 
 • Studio

  Er du ved at skabe et yogastudio eller trænger dint nuværende setup til ny energi? Så lad GOYOGI hjælpe dig med at indrette det roligste og mest æstetiske space for din undervisning. Log ind på vores B2B shop og find GOYOGI udstyr til engros priser.

  ENGROS 
 • Virksomhed

  Er dine medarbejderes mentale trivsel en kæphest for dig og vil du gerne skabe et rum for meditation og ro på arbejdespladsen? Så lad GOYOGI hjælpe din virksomhed med at skabe et retræterum, hvor den enkelte medarbejder kan genfinde sit fokus.

  KONTAKT OS